Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

#potavristou κάτω στον βυθό στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου

Offsite Team -
28.09.2020

#potavristou κάτω στον βυθό στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου

Thumbnail

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2020, με αφορμή την αυθόρμητη πρωτοβουλία πολιτών #potavristou, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός βυθού στην Πάφο, από τα Δημοτικά Μπάνια μέχρι το λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

vithos akti

Ο καθαρισμός έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Πρέσβειρας της Ιρλανδίας στην Κύπρο, κυρίας Deirdre Ní Fhallúin, με διοργανωτή το Κέντρο Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ και την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ιρλανδίας στην Κύπρο, σε συνεργασία με τον Δήμο Πάφου, το Καταδυτικό Κέντρο Cydive, τον Σύνδεσμο Καταδυτικών Κέντρων Κύπρου, τον Σύνδεσμο Ψαροτουφεκάδων Πάφου, το Σωματείο Χειμερινών Κολυμβητών “Βρυσούθκια Κέλπετρη” και τον Σύνδεσμο Ψαράδων Παράκτιας Αλιείας Πάφου.

Η μέρα σε αριθμούς 

  • 2,2 τόνοι
  • 45 λεπτά
  • 85 εθελοντές

vithos akti

Το #potavristou απέδειξε και πάλι την πολύτιμη προσφορά του! Τα σκουπίδια στις κυπριακές ακτές και θάλασσες έχουν κυρίως χερσαία προέλευση και την ευθύνη έχει ο άνθρωπος. Με αυτή τη δράση, το Κέντρο Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ θέλει να αναδείξει κυρίως το πρόβλημα της πλαστικής θαλάσσιας ρύπανσης. Οι βυθοί μας στην Κύπρο αναστενάζουν από τα πλαστικά σκουπίδια. Το ότι δεν τα βλέπουμε δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν!

 Vihtos Akti

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ 

 

#CleanOn #akti #potavristou 

 

 

Home