Αβέρωφ: «Είμαστε αρωγοί σε μια κοινωνία χωρίς καρκίνο»

Αβέρωφ: «Είμαστε αρωγοί σε μια κοινωνία χωρίς καρκίνο»


Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Σωματείου Europa Uomo

Tον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Μωυσέως και αντιπροσωπεία του Σωματείου Europa Uomo υποδέχτηκε σήμερα ο Πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού, συνοδευόμενος από τη Βουλεύτρια Λευκωσίας κ. Σάβια Ορφανίδου και την Αναπληρώτρια Εκπρόσωπο Τύπου κα. Τώνια Μουσκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις δράσεις και το πολύπλευρο έργο του Σωματείου, που έχει ως  στόχο την παροχή υπηρεσιών στους ασθενείς με καρκίνο του προστάτη και στις οικογένειες τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειας τους. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στο σημαντικό  ρόλο που διαδραματίζει το σωματείο στον τομέα της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης  του κοινού, γύρω από το θέμα του καρκίνου του προστάτη, για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης, καθώς επίσης και την ενημέρωση για τις μεθόδους θεραπείας που εφαρμόζονται σήμερα στην αντιμετώπιση της ασθένειας.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, αφού συνεχάρη την Αντιπροσωπεία του Σωματείου Europa Uomo, τόνισε τη σημασία  και την αξία της ορθής ενημέρωσης του κοινού, της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης γενικότερα στον τομέα της υγείας.

Επιπρόσθετα, τους διαβεβαίωσε ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός, θα είναι πάντοτε αρωγός και συνοδοιπόρος στο έργο του Σωματείου με στόχο και όραμα μια κοινωνία απαλλαγμένη  από τον καρκίνο.

 

Home