Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αβέρωφ για debate λαού: Όχι Μαυρογιάννη-Περιμένει απάντηση Νίκου

Offsite Team -
30.01.2023

Αβέρωφ για debate λαού: Όχι Μαυρογιάννη-Περιμένει απάντηση Νίκου

Προχωρά για την διεξαγωγή του το επιτελείο Αβέρωφ Νεοφύτου μετά τις θετικές απαντήσεις 4 υποψηφίων

 Η συμμετοχή των Προεδρικών υποψηφίων σε ένα ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ενίσχυσης της άμεσης δημοκρατίας και θα ενδυναμώσει το ενδιαφέρον για τις εκλογές αναφέρει με ανακοίνωση του το επιτελείο Αβέρωφ Νεοφύτου. 

Σε αυτά τα πλαίσια ο Αβέρωφ Νεοφύτου, στις 28 Ιανουαρίου, απηύθυνε δημόσια πρόσκληση στα επιτελεία των άλλων 6 υποψηφίων, που συμμετείχαν στο τελευταίο διακαναλικό debate για την από κοινού διοργάνωση μιας ανοικτής και ελεύθερης συζήτησης με τους πολίτες.

Όπως αναφέρει το επιτελείο Αβέρωφ Νεοφύτου έχει λάβει θετικές απαντήσεις από τα επιτελεία των κκ, Χρίστου, Δημητριάδη, Κολοκασίδη και Χριστοφίδη. Το επιτελείο Μαυρογιάννη σε προφορική επικοινωνία ενημέρωσε ότι λόγω έλλειψης χρόνου δε θα μπορούσε να καταστεί εφικτή η συμμετοχή του ιδίου. Το μόνο επιτελείο που δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής είναι του κ. Χριστοδουλίδη.

Έχοντας τη πλειοψηφία των υποψηφίων να απαντούν θετικά σημειώνεται στην ανακοίνωση θα προχωρήσουν σε συνεννόηση μαζί τους για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και της μεθοδολογίας, με σκοπό αυτές να γνωστοποιηθούν στο κοινό το συντομότερο.

Home