Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αβέρωφ: Η Γεροσκήπου θα είναι η Γεροσκήπου, δεν θα αλλάξει τίποτα

Offsite Team -
18.04.2021 - 17:22

Αβέρωφ: Η Γεροσκήπου θα είναι η Γεροσκήπου, δεν θα αλλάξει τίποτα

Φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψη του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στη Γεροσκήπου

Τον Δήμο Γεροσκήπου επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, και από κοινού με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Χριστοδουλίδη όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Παυλίδη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

1

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Νεοφύτου δήλωσε τα εξής:  

«Είμαι εδώ με τον φίλο Δήμαρχο και θέλω να του πω. Και με τη μεταρρύθμιση να γίνει που εμείς θα δώσουμε μάχη να γίνει, οι ιεροί κήποι της Αφροδίτης, ιεροί κήποι της Αφροδίτης θα μείνουν. Τούτη η πανέμορφη εκκλησιά της Αγίας Παρασκευής, θα είναι στη Γεροσκήπου. Η Γεροσκήπου θα είναι η Γεροσκήπου που κάνει τα λουκούμια, με τις παραδόσεις της, δεν θα αλλάξει τίποτα, ούτε το όνομά της. Απλά η διοίκηση θα ενοποιηθεί για να γλυτώνουμε ριάλια και να πληρώνει ο κόσμος λιγότερους φόρους. Είναι αυτή η σημασία της τοπικής αυτοδιοίκησης. Χαίρομαι που ήμουν σήμερα με τον Δήμαρχο της Γεροσκήπου, με ξενάγησε σε σημαντικά έργα, πάνω από 10 εκατομμύρια, με δικές του πρωτοβουλίες και τη στήριξη της κυβέρνησης, παρατηρώ από άκρη σε άκρη τούτου του τόπου ν’ αλλάζουμε, να γίνονται σημαντικά έργα και είναι εδώ που πρέπει να βοηθήσουμε και θέλω να σου υποσχεθώ φίλε Δήμαρχε, αγαπητέ μου Μάκη, ότι θα είμαστε δίπλα σου στην προσπάθεια να ξανά ζωντανέψεις την παράδοση τούτου του τόπου. Ξέρω τις ευαισθησίες σου αλλά και να αναδείξεις το παραλιακό μέτωπο που είναι ο πνεύμονας ζωής και δράσης και θα έχεις και πολλά οικονομικά οφέλη».

2

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γεροσκήπου δήλωσε τα εξής:  

3

«Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού για τη σημερινή του επίσκεψη. Τον έχουμε ενημερώσει για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο μας, όπως είναι το ιατρικό κέντρο, ο συνδετήριος δρόμος, το παραλιακό μέτωπο και δυο μεγάλα πάρκα αξίας 10 εκατομμυρίων τα οποία τελειώνουν μέχρι τέλος Ιουλίου. Επίσης, τον έχουμε ενημερώσει για έργα τα οποία αρχίζουν αξίας 7 εκατομμυρίων όπως είναι ο κυκλικός κόμβος στη Μακαρίου, κυκλικός κόμβος στην Ευαγόρα Παλληκαρίδη και ο πυρήνας της Γεροσκήπου και σε συνάρτηση με τον συνδετήριο δρόμο, ευελπιστούμε ότι πολύς τουρισμός ο οποίος υπάρχει στις ξενοδοχειακές μας μονάδες θα έρχεται προς τη Γεροσκήπου και θα τον ωθεί και η εμπορική κίνηση της πόλης μας. Να πω επίσης επειδή έχουμε μιλήσει για τη μεταρρύθμιση, ως Δήμος Γεροσκήπου έχουμε κάνει δυο ανεξάρτητες μελέτες από δυο Οίκους οι οποίες καταδεικνύουν ότι η Γεροσκήπου μπορεί να στηρίξει τις κοινότητες της ανατολικής Πάφου και να δημιουργηθεί ένας Δήμος δυνατός Γεροσκήπου και ανατολικής Πάφου».

4

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις: 

Home