Αβέρωφ: Η χώρα μας βρίσκεται σε πόλεμο

Αβέρωφ: Η χώρα μας βρίσκεται σε πόλεμο

Παρέμβαση Αβέρωφ Νεοφύτου αναφορικά με το θέμα του κορωνοϊού

Η χώρα μας όπως και ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται σε πόλεμο ενάντια σε ένα αόρατο και ύπουλο εχθρό που θέτει σε κίνδυνο την υγεία όλων μας. Τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα τις επόμενες εβδομάδες. H κατάσταση ήδη χειροτερεύει ανησυχητικά μέρα με την ημέρα, αναφέρει σε ανακοίνωση του.

Παράλληλα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού αναφέρει ότι τον λυπεί, ν’ ασχολούμαστε αυτή τη στιγμή με τα μικρά και τις μικρότητες. Αντί να βοηθάμε και να στηρίζουμε τον κόσμο και τις δομές μας για να αντιμετωπιστεί η κρίση, ν΄ ασχολούμαστε με το αν είχαν ή όχι ανέσεις όσοι ενσυνείδητα παραβίασαν διατάγματα του κράτους. Γινόμαστε με αυτό τον τρόπο κατώτεροι των περιστάσεων που οι συνθήκες υπαγορεύουν. Θέλω να καλέσω όλους μας, να εξαντλήσουμε όλη την ενέργεια που έχουμε για να βοηθήσουμε να πετύχει η εθνική μας προσπάθεια.

Τέλος καλεί τον κόσμο, να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να επικεντρωθούμε στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Κυρίως, να λειτουργούμε θετικά και πυροσβεστικά, βοηθώντας αντί δυσκολεύοντας ο ένας τον άλλο.

Να γίνουμε μια μεγάλη, μια υπεύθυνη γροθιά που θα σπάσει την αλυσίδα της εξάπλωσης του ιού.

Home