Αβέρωφ: Το μεταναστευτικό είναι ένα μεγάλο αγκάθι για την Κύπρο

Αβέρωφ: Το μεταναστευτικό είναι ένα μεγάλο αγκάθι για την Κύπρο

«Δυστυχώς το μεταναστευτικό εξελίσσεται σ’ ένα ακόμα μεγάλο εθνικό ζήτημα που αφορά την εθνική ασφάλεια της χώρας»

Από τη Λεμεσό όπου και βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι το μεταναστευτικό είναι ένα μεγάλο αγκάθι για την Κύπρο μας.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Οι δηλώσεις του κ. Νεοφύτου:

«Δυστυχώς το μεταναστευτικό εξελίσσεται σ’ ένα ακόμα μεγάλο εθνικό ζήτημα που αφορά την εθνική ασφάλεια της χώρας, που επιβαρύνει τα δημόσια οικονομικά. Είναι κίνδυνος αύξησης της εγκληματικότητας αλλά και κίνδυνος αλλοίωσης του δημογραφικού χαρακτήρα της Κύπρου.  Δεν είμαστε ρατσιστές, βεβαίως και θα δώσουμε ότι μπορούμε στο απροστάτευτο παιδί, στον μετανάστη που κινδυνεύει από ένα απαράδεκτο καθεστώς στη χώρα του. Από την άλλη, έχει υποχρέωση και στέκομαι δίπλα από την κυβέρνηση μας στο να προστατεύσει και τον Κύπριο στα σημεία που έχω πει. Δεν μπορεί η Κύπρος να γίνει ελεύθερη Κέρκυρα, 4% ροές δεν μπορεί να τις αντέξει η Κύπρος. Να το αντιληφθεί και η αντιπολίτευση.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Είναι θέμα εθνικής ασφάλειας, η Κύπρος βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αντί να ερίζουμε μεταξύ μας, να στηρίξουμε όλοι την κυβέρνηση για την προστασία του τόπου μας χωρίς να στέλνουμε ξενοφοβικά και ρατσιστικά μηνύματα».

Home