Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Aβέρωφ: Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά - Βρήκε μήνυμα από Νίκο

Offsite Team -
06.02.2023

Aβέρωφ: Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά - Βρήκε μήνυμα από Νίκο

Βρήκε μήνυμα από Χριστοδουλίδη το πρωί - Μάλλον αύριο το απόγευμα η απόφαση του πολιτικού γραφείου

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ προέβη σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους κατά την άφιξη του στην Πινδάρου μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό. 

Ερωτηθείς για το τι είπαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απάντησε ότι ο Πρόεδρος έχει εκπρόσωπο και να ρωτήσουν τον ίδιο. 

«Το πρωί βρήκα μήνυμα από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Του είπα ότι θα κινηθούν οι διαδικασίες. Η θέση του Εκτελεστικού είναι ότι δεν αρνούμαστε να συναντηθούμε με τον οποιοδήποτε. Αν έχουν κάτι να μας πουν θα τους ακούσουμε», σημείωσε μεταξύ άλλων.  

Σχετικά με το ότι κάποια μέλη του κόμματος που έσπευσαν να προδικάσουν αποφάσεις ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανέφερε πως το καλύτερο είναι να αποφεύγονται οποιεσδήποτε τοποθετήσεις μέχρι τη λήψη της απόφασης. 

«Θα ασχοληθούμε με μια δήλωση ενός στελέχους όταν κάποιος πήγε απέναντι από το κόμμα του;», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Νεοφύτου. 

Σε σχετική ερώτηση ο κ. Νεοφύτου απάντησε πώς όλα είναι ανοικτά σε ένα διάλογο. «Θα παρθεί μια απόφαση με τη λήξη του πολιτικού γραφείου που μάλλον θα είναι αύριο κατά τις απογευματινές ώρες». 

Ερωτηθείς με το κατά πόσον δυσκολεύει την οποιαδήποτε απόφαση η διαγραφή του Νίκου Χριστοδουλίδη από το κόμμα ο κ. Αβέρωφ απάντησε: «Πολιτικά θα δούμε το ζήτημα. Είμαστε κόμμα Αρχών. Δεν είμαστε περαστικοί από την πολιτική, ούτε παροδικό αυτό το ιστορικό κόμμα». 

Home