Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αβέρωφ: Όλοι οι αγώνες γίνονται για καλύτερες μέρες για τα παιδιά

Offsite Team -
26.11.2022 - 16:20

Αβέρωφ: Όλοι οι αγώνες γίνονται για καλύτερες μέρες για τα παιδιά

Στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP), ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP), ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου παραβρέθηκε σήμερα στο πανευρωπαϊκό συνέδριο της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΥΕΕΡ) που έγινε στην Κύπρο και διοργάνωσε η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Στην ομιλία του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ο κ. Νεοφύτου τόνισε μεταξύ άλλων ότι «εμείς τα μέλη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος είχαμε πάντα μεγάλα οράματα. Μεγάλα οράματα για την Ευρώπη και γι’ αυτό εργαζόμαστε σκληρά για μια ενωμένη Ευρώπη. Ως Κύπριοι έχουμε μεγάλα οράματα για τη χώρα μας αλλά γνωρίζουμε ότι τα μεγάλα οράματα δεν χωρούν σε μοιρασμένες πατρίδες.

Με την υποστήριξή σας, με την υποστήριξη της πολιτικής μας οικογένειας στην Ευρώπη, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την επανένωση της τελευταίας διαιρεμένης χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Μετά το πέρας του συνεδρίου, ο κ. Νεοφύτου συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Lidia Pereira και τον Πρόεδρο της ΝΕΔΗΣΥ κ. Γιώργου Χατζηγεωργίου αλλά και δεκάδων νέων που συμμετείχαν στο συνέδριο, προχώρησαν σε μια συμβολική κίνηση φυτεύοντας μια ελιά. Ο κ. Νεοφύτου σε δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε τα εξής:  

«Είναι με χαρά που έχουμε υποδεχτεί τη νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Της μεγάλης μας ευρωπαϊκής πολιτικής ομάδας. Να ευχαριστήσω τη Lidia Pereira για την παρουσία της εδώ, την Πρόεδρο της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και τα στελέχη της νεολαίας και σε αυτή τη συμβολική δεντροφύτευση για εμάς τους Κύπριους έχει ιδιαίτερη σημασία. Γιατί ενταχθήκαμε στην ενωμένη Ευρώπη και η πατρίδα συνεχίζει δυστυχώς να είναι μοιρασμένη.

Η ελιά το σύμβολο της ειρήνης, της προόδου και της ευημερίας που φυτέψαμε σήμερα μαζί με την Πρόεδρο της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος είμαι σίγουρος πως θα ριζώσει για να μας δίνει δύναμη στον αγώνα μας για την επανένωση της μοιρασμένης μας πατρίδας. Αλλά και μια βρίσκομαι σήμερα με τους Ευρωπαίους νέους μαζί με την ηγεσία της νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού. Όλοι οι αγώνες γίνονται για καλύτερες μέρες για τα παιδιά μας. Για να διασφαλίσουμε αξιοπρέπεια στα παιδιά μας πρέπει πρώτα να τους διασφαλίσουμε ότι έχουμε πατρίδα. Αλλά δεν αρκεί να έχεις πατρίδα, πρέπει να κρατάς γερά το τιμόνι για να έχεις μια ισχυρή οικονομία. Αυτό είναι το όραμά μας ως Δημοκρατικός Συναγερμός και με αυτές τις αρχές και τους στόχους κατεβαίνουμε και σε αυτές τις εκλογές.

Για μια ενωμένη πατρίδα, για μια ισχυρή οικονομία στα δύσκολα που έρχονται και για να δίνουμε τις ευκαιρίες για αξιοπρεπείς πολίτες. Η αξιοπρέπεια πάνω από όλα όμως χτίζεται και δεν θα κουραστώ να το λέω και να το επαναλαμβάνω, όταν έχεις περήφανη πατρίδα και δυνατή οικονομία».

Η κ. Pereira από την πλευρά της τόνισε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Αβέρωφ για την επαναβεβαίωση των δεσμεύσεων του προς τη νεολαία και το γεγονός ότι είναι εδώ σήμερα σημαίνει πολλά. Φυτέψαμε αυτή την ελιά ως σύμβολο ειρήνης και προόδου που χρειαζόμαστε ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όπου οι νεότερες γενιές αντιμετωπίζουν ξανά οικονομική κρίση και ελπίζουμε ότι αυτή η ελιά θα είναι φάρος ελπίδας για το κοινό μας μέλλον».

Προσθέτοντας και απευθυνόμενος ο κ. Νεοφύτου στον Πρόεδρο της ΝΕΔΗΣΥ κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου, τόνισε ότι «ο κάθε Συναγερμικός νέος και ο κάθε Κύπριος νέος να νιώθει περήφανος για την πατρίδα του. Αλλά και εμείς οι Συναγερμικοί διπλά περήφανοι γιατί είναι η παράταξή μας με τον Γλαύκο Κληρίδη που έβαλε την Κύπρο στην ενωμένη Ευρώπη για ένα ευρωπαϊκό μέλλον και για την πατρίδα μας και για τους νέους μας».

Home