Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αβέρωφ: Θα επαναδιεκδικήσω Πρόεδρος ΔΗΣΥ αν χάσω τις Προεδρικές

Offsite Team -
02.12.2022 - 06:45

Αβέρωφ: Θα επαναδιεκδικήσω Πρόεδρος ΔΗΣΥ αν χάσω τις Προεδρικές

Προανήγγειλε άμεσα εκλογικό συνέδριο σε περίπτωση ήττας

Για το τι θα κάνει στην περίπτωση που χάσει τις Προεδρικές ρωτήθηκε στα πλαίσια του Debate το βράδυ της Πέμπτης 1/12 ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. 

>>> Αβέρωφ: Ποιος είναι ο εκλεκτός του για Υπουργός Οικονομικών

Απαντώντας στο πιο πάνω ερώτημα ο κύριος Νεοφύτου αν και αρχικά ανέφερε ότι κατέρχεται στις Προεδρικές για να τις κερδίσει ακολούθως τόνισε ότι ο ίδιος είναι πολιτικό ον και έχει την ευθιξία αν δεν εκλεγεί να αποταθεί στα μέλη του κόμματος του και να ζητήσει ανανέωση εντολής.

Μάλιστα σημείωσε ότι το εκλογικό συνέδριο σε τέτοια περίπτωση θα είναι αμέσως μετά τις Προεδρικές εκλογές και ο ίδιος θα σεβαστεί την ετυμηγορία των 52 χιλιάδων μελών του ΔΗΣΥ. 

Απαντώντας στην ίδια ερώτηση ο Νίκος Χριστοδουλίδης σημείωσε ότι αν δεν τον τιμήσει ο λαός θα βγει στο ιδιωτικό τομέα ψάχνοντας για μια αξιοπρεπή εργασία τονίζοντας ότι  δεν θέλει να εκλεγεί ούτε Δήμαρχος ούτε Ευρωβουλευτής με κανένα κόμμα. 

Στην δική του τοποθέτηση ο Ανδρέας Μαυρογιάννης τόνισε ότι ο αν δεν εκλεγεί η επόμενη μέρα των Προεδρικών θα τον βρει στο σπίτι του σημειώνοντας ότι ο ίδιος έχει αρκετά πράγματα να κάνει. 

Home