Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αδάμου: Η λίστα Γιωρκάτζη θα φύγει από τη Βουλή

Offsite Team -
25.11.2020 - 12:15

Αδάμου: Η λίστα Γιωρκάτζη θα φύγει από τη Βουλή

Thumbnail
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, διαβεβαιώνει ο Αδάμος Αδάμου

Τη διαβεβαίωση ότι η λίστα Γιωρκάτζη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα φύγει από τη Βουλή, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος του σώματος Αδάμος Αδάμου, σημειώνοντας πως αναμένει εντός των ημερών τη γνώμη των νομικών συμβούλων για το πώς θα το πράξει.

 

Μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη παρουσιάζοντας τα πεπραγμένα της Βουλής, ο κ. Αδάμου ρωτήθηκε σχετικά με τη λίστα Γιωρκάτζη, είπε πως μέσα στις προσεχείς μέρες θα έχει την απάντηση από τους νομικούς συμβούλους.

 

Όπως είπε, έχει αποστείλει μια επιστολή 10 σελίδων στους τρεις νομικούς συμβούλους, Κρις Τριανταφυλλίδη, Ανδρέα Αγγελίδη και Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, και αναμένει την απάντηση τους σχετικά με την πρόθεση του να δημοσιοποιήσει τη λίστα.

 

«Η πρόθεση μου είναι η άμεση δημοσιοποίηση της λίστας. Θέλω η λίστα να φύγει από τη Βουλή, δεν μπορεί να έχουμε μια λίστα που να δηλητηριάζει τη Βουλή των Αντιπροσώπων. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι, η λίστα αυτή θα φύγει από τη Βουλή», είπε.  

Ο κ. Αδάμου εξήγησε πως υπάρχουν και κάποιες άλλες εισηγήσεις όπως η λίστα να τύχει επεξεργασίας όσον αφορά τη Βουλή ή την Εκτελεστική εξουσία.  

Διερωτήθηκε πώς μπορεί η Βουλή να κρίνει μια λίστα όταν μέσα σε αυτή υπάρχουν ονόματα Βουλευτών. «Νομικός δεν είμαι, εγώ είμαι γιατρός και ως γιατρός δίνω και θεραπείες και άρα θα προσπαθήσω και σε αυτό τον τομέα να τελειώσουμε. Αυτή είναι η πρόθεση μου και θέλω πριν να λήξει η θητεία μου, το συντομότερο δυνατόν, μόλις δηλαδή μου απαντήσουν οι νομικοί σύμβουλοί μου, να ξέρω τι θα κάνω για να φύγει η λίστα Γιωρκάτζη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων», είπε.  

ΚΥΠΕ 

Home