Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αχιλλέας: Έκανα προτάσεις σε Νίκο και αυτός ειρωνευόταν σε sms

Offsite Team -
03.10.2022 - 16:34

Αχιλλέας: Έκανα προτάσεις σε Νίκο και αυτός ειρωνευόταν σε sms

Ο υποψήφιος Πρόεδρος, Αχιλλέας Δημητριάδης σχολιάζει το sms του Νίκου Χριστοδουλίδη που αφορούσε το πρόσωπό του

Τα sms του Νίκου Χριστοδουλίδη που αφορούσαν το πρόσωπο του σχολίασε με σημερινή του δήλωση ο υποψήφιος Πρόεδρος, Αχιλλέας Δημητριάδης.

>>> Αβέρωφ Νεοφύτού: Χρειαζόμαστε δυνατούς συμμάχους και ενότητα

Μάλιστα όπως αναφέρει ο κύριος Δημητριάδης αντί να εξετάζεις τις δικές του προτάσεις έγραφε ειρωνικά σχόλια, απαξιώνοντας την εισήγηση του.

Αυτούσια η δήλωση του:

Θα ήθελα ο προεκλογικός αγώνας να διεξαχθεί με πολιτικούς όρους. 

Δυστυχώς, φαίνεται ξανά πως ο κ. Χριστοδουλίδης, αντί να εκτελεί με αίσθημα ευθύνης τα καθήκοντα του ως ΥΠΕΞ, είχε προτεραιότητα τις διεργασίες για τις προεδρικές εκλογές και πώς να πλήξει ένα ενδεχόμενο πολιτικό αντίπαλο. 

Ήδη από τον Οκτώβριο του 2020, αντί να εξετάσει μια δική μου πρόταση προς τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ Ζ. Μπορέλ, εν μέσω πανδημίας για δημιουργία Δικοινοτικού Νοσοκομείου στην νεκρή ζώνη, έγραφε ειρωνικά σχόλια, απαξιώνοντας την εισήγηση μου. 

Τον Ιούλιο του 2021, αντί να ασχολείται με τις υποθέσεις του Υπουργείου του,  έγραφε συκοφαντικά σχόλια και χυδαιότητες εις βάρος μου.

Η ενασχόληση μου με τα ανθρώπινα δικαιώματα συνδέθηκε με τη διεκδίκηση του δικαιώματος στην περιουσία και την επιστροφή των προσφύγων στα σπίτια τους. Σε αυτό τον τομέα η Κύπρος – και με τη δική μου συμβολή – πέτυχε να σημειώσει νίκες κατοχυρώνοντας το δικαίωμα του ιδιοκτήτη στην περιουσία του, κάτι που αποτελεί σημαντική παράμετρο στις συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού.

Εύχομαι ο κ. Χριστοδουλίδης να παραστεί σε κάποιο debate για να έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με επιχειρήματα την ουσία των πολιτικών μας διαφορών.

Home