Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αχιλλέας: Συναντήθηκε με τον Νίκο Δένδια

Offsite Team -
14.12.2022

Αχιλλέας: Συναντήθηκε με τον Νίκο Δένδια

Αντάλλαξαν απόψεις για το Κυπριακό και τα Ελληνοτουρκικά

Το Κυπριακό και την κατάσταση στο Βαρώσι συζήτησε ο υποψήφιος για την Προεδρία Αχιλλέας Δημητριάδης με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Δένδια, σε συνάντηση που είχαν σήμερα το μεσημέρι (Τετάρτη, 14/12) στην Αθήνα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων του ΥΠΕΞ και στελεχών του Πολιτικού Γραφείου του υποψηφίου για την Προεδρία κ. Δημητριάδη.

τυθκυκ

Ο Αχιλλέας Δημητριάδης παρουσίασε στον Έλληνα ΥΠΕΞ τις θέσεις του για το Κυπριακό ζήτημα. Είχε επίσης την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον κ. Δένδια για τις εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην ελληνική πρωτεύουσα, ο Αχιλλέας Δημητριάδης συναντήθηκε επίσης στη Βουλή των Ελλήνων με στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συμμετείχαν η Ευαγγελία Θεοφάνη Λιακούλη, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Λάρισας, ο Γεώργιος Σταύρου Φραγγίδης, Τομεάρχης Υγείας και Βουλευτής Κιλκίς, καθώς και ο Δρ. Παναγιώτης Δουδωνής, Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού.

κρτυκτυκ

Συζητήθηκαν το Κυπριακό, τα ενεργειακά ζητήματα και η πράσινη μετάβαση, καθώς και  θέματα κράτους δικαίου και απονομής δικαιοσύνης.

Ο Αχιλλέας Δημητριάδης παρουσίασε τις θέσεις του και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Δημητριάδης συναντήθηκε τέλος με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτριο Βερβεσό καθώς και τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ του Συλλόγου Ανδρέα Κουτσόλαμπρο με τους οποίους συζήτησε τόσο τα νομικά όσο και τα πολιτικά ζητήματα που αφορούν στο Κυπριακό. Από την πλευρά του ο Αχιλλέας Δημητριάδης παρουσίασε τις δικές του απόψεις για τα θέματα που συζητήθηκαν.

Τον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αχιλλέα Δημητριάδη συνόδευαν  στις συναντήσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου Χριστόφορος Τριανταφύλλου, το μέλος του Πολιτικού του Γραφείου Μιχαλάκης Ραφαήλ και η Αφροδίτη Αυγουστίνου Χριστινάκη, του Γραφείου Τύπου.

ι67ικ67ο6ο

Home