Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΚΕΛ: Ανοητολογία ότι μέσω ΓΕΣΥ «σάζουμε» ιατρούς απόφοιτους ΕΣΣΔ

Offsite Team -
16.12.2019

ΑΚΕΛ: Ανοητολογία ότι μέσω ΓΕΣΥ «σάζουμε» ιατρούς απόφοιτους ΕΣΣΔ

Thumbnail
Απαντά σε δημοσιεύματα η «Εζεκία Παπαϊωάννου»

Απαντήσεις μέσω ανακοίνωσης, δίνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με δημοσιεύματα της εφημερίδας «Πολίτης», για το ΓΕΣΥ.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η «κουβέντα» πως το ΑΚΕΛ επιμένει στο θεσμό του προσωπικού γιατρού είναι για να «βολέψει σπουδασμένους από το κόμμα γιατρούς στις χώρες της τότε ΕΣΣΔ.

Τονίζει μάλιστα ότι διάφορα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα θέλουν να κτυπήσουν τον κοινωνικό χαρακτήρα του ΓΕΣΥ.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» για το ΓΕΣΥ, ορισμένοι μεγαλογιατροί και μεγαλοκλινικάρχες, έπεισαν τον Πρόεδρο ότι ο λόγος που το ΑΚΕΛ επιμένει στο θεσμό του προσωπικού γιατρού είναι για να «βολέψει σπουδασμένους από το κόμμα γιατρούς στις χώρες της τότε ΕΣΣΔ» οι οποίοι «δίνουν εισφορά στο Κόμμα».

Σε ό,τι αφορά το ΑΚΕΛ αυτή η «κουβέντα» αποτελεί μνημειώδη ανοητολογία που είναι ανάξια σχολιασμού. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν όντως κάποιοι διασπείρουν τέτοιες φήμες κι αν υπάρχουν άλλοι που τις πιστεύουν ή θέλουν να τις πιστεύουν. Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά ότι διάφορα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα θέλουν να κτυπήσουν τον κοινωνικό χαρακτήρα του ΓΕΣΥ.

Η αλήθεια είναι ότι το ΓΕΣΥ αγκαλιάζεται καθημερινά από τους ασθενείς, τους γιατρούς, την κοινωνία. Τα προβλήματα που παρουσιάζονται μπορούν και πρέπει και να λυθούν για να εδραιωθεί το ΓΕΣΥ με τη φιλοσοφία και το χαρακτήρα που ομόφωνα έχει ψηφιστεί στη Βουλή. Όχι για να αδράξουν την αφορμή ορισμένοι για να ανατρέψουν το ΓΕΣΥ. Όσοι μεθοδεύουν κάτι τέτοιο θα βρουν μπροστά τους όχι μόνο το ΑΚΕΛ αλλά το σύνολο της κοινωνίας.

Home