Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΚΕΛ: Απαντά με μια πρόταση στον Πελεκάνο για διορισμούς

Offsite Team -
09.11.2021 - 16:50

ΑΚΕΛ: Απαντά με μια πρόταση στον Πελεκάνο για διορισμούς

«Πόλεμος» ανακοινώσεων για τους διορισμούς στο Προεδρικό

Με μια πρόταση θέλησε να απαντήσει το ΑΚΕΛ στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο αναφορικά με τους διορισμούς στο Προεδρικό.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ αναφέρει «Προτρέπουμε τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να διαβάσει ακόμα μια φορά την έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας.»

Υπενθυμίζουμε ότι προηγούμενους ο κ. Πελεκάνος με ανακοίνωση - απάντηση του ανέφερε ότι «αν κάτι στερείται ορίων και φραγμών είναι το θράσος του εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ και του κόμματος του, οι οποίοι πλέον διακρίνουν τους υπαλλήλους με ταυτότητα του ΔΗΣΥ που δεν πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με δεκάδες χιλιάδες άλλων υπαλλήλων.

Θράσος απροσμέτρητο διακρίνει το ΑΚΕΛ που προσποιείται πως δεν γνωρίζει ότι ακόμη και σήμερα στην Προεδρία της Δημοκρατίας, εργάζονται πρόσωπα που επί δικής τους διακυβέρνησης αξιοποίησαν το δικαίωμα που είχαν όλοι οι εργαζόμενοι για αλλαγή του καθεστώτος εργασίας τους μέχρι το 2016 που η Κυβέρνηση Αναστασιάδη, το διέκοψε.»

Ο κ. Πελεκάνος απαντούσε στην πρώτη ανακοίνωση του ΑΚΕΛ όπου έκανε λόγο για παράνομη μονιμοποίηση στο Δημόσιο τριών εμμίσθων στελεχών του ΔΗΣΥ και της αδερφότεκνης του κ. Αναστασιάδη, σύμφωνα και με Έκθεση του Γενικού Ελεγκτή.

Αυτούσια η πρώτη ανακοίνωση του ΑΚΕΛ:

«Η παράνομη μονιμοποίηση στο Δημόσιο τριών εμμίσθων στελεχών του ΔΗΣΥ και της αδερφότεκνης του κ. Αναστασιάδη που είχαν μεταφερθεί ως ειδικοί συνεργάτες στο Προεδρικό συνιστά πρόκληση σε βάρος ολόκληρης της κοινωνίας. Το γεγονός ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος υπερασπίζεται και από πάνω αυτή την παρανομία απλώς επιβεβαιώνει ξανά την αλαζονεία τους.

Μάλιστα η κυβέρνηση που μονιμοποίησε παράνομα τέσσερα στελέχη του Συναγερμού, είναι η ίδια κυβέρνηση που συνεχίζει παράνομα και ετσιθελικά να κρατά σε καθεστώς αγοράς υπηρεσιών χιλιάδες εκπαιδευτικούς των ολοήμερων και απογευματινών προγραμμάτων οι οποίοι χάνουν έτσι το 1/3 των εισοδημάτων τους.»

Home