ΑΚΕΛ: Αρνητικό για το κόμμα το αποτέλεσμα των Βουλευτικών

ΑΚΕΛ: Αρνητικό για το κόμμα το αποτέλεσμα των Βουλευτικών

Η κυβέρνηση και το κυβερνών κόμμα προσπαθούν να εμφανίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα ως επιβράβευση της κυβέρνησης αναφέρει

Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των Βουλευτικών εκλογών εξέδωσε το ΑΚΕΛ στην οποία τονίζει ότι το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για το κόμμα επισημαίνοντας ότι θα συζητήσει αυτοκριτικά και τολμηρά για τα λάθη του. 

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι αρνητικό για το ΑΚΕΛ. Αυτό το αναγνωρίσαμε από την πρώτη στιγμή και δεν κρυφτήκαμε πίσω από το γεγονός ότι και τα τέσσερα παραδοσιακά κόμματα είχαν απώλειες. Έχουμε ήδη δρομολογήσει τις διαδικασίες για να συζητήσουμε αυτοκριτικά και τολμηρά για τα λάθη και τις αδυναμίες μας, που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα, να λάβουμε όλες τις απαραίτητες αποφάσεις και σκληρά να εργαστούμε για να επανέλθουμε εκεί που η Ιστορία του Κόμματος επιτάσσει.

Σε αντίθεση με αυτό που έκανε το ΑΚΕΛ, η κυβέρνηση και το κυβερνών κόμμα προσπαθούν να εμφανίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα ως επιβράβευση της κυβέρνησης Αναστασιάδη, των πολιτικών και των πεπραγμένων της.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο ΔΗΣΥ είχε απώλειες εξαιτίας των πολιτικών και συμπεριφορών της κυβέρνησής του που προκάλεσαν τον θυμό, την απαξίωση και την απογοήτευση στην κοινωνία, ακόμα και σε πολλούς ψηφοφόρους του.

Το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να αγωνίζεται εντός και εκτός Βουλής για προστασία των πολιτών από τις κυβερνητικές αντιλαϊκές πολιτικές και για τη δημιουργία των προϋποθέσεων για επίτευξη της προοδευτικής αλλαγής με κοινωνικό πρόσημο στον τόπο μας. 

Home