Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΚΕΛ: Δεν έχει ούτε όρια ούτε φραγμούς αυτή η κυβέρνηση

Offsite Team -
09.11.2021 - 12:46

ΑΚΕΛ: Δεν έχει ούτε όρια ούτε φραγμούς αυτή η κυβέρνηση

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου ΑΚΕΛ Γιώργου Κουκουμά

Η κυβέρνηση που μονιμοποίησε παράνομα τέσσερα στελέχη του Συναγερμού, είναι η ίδια κυβέρνηση που συνεχίζει παράνομα και ετσιθελικά να κρατά σε καθεστώς αγοράς υπηρεσιών χιλιάδες εκπαιδευτικούς των ολοήμερων και απογευματινών προγραμμάτων οι οποίοι χάνουν έτσι το 1/3 των εισοδημάτων τους, αναφέρει σε δήλωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, τονίζοντας ότι "Δεν έχει ούτε όρια ούτε φραγμούς αυτή η κυβέρνηση".

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Αυτούσια η δήλωση:

Δεν έχει ούτε όρια ούτε φραγμούς αυτή η κυβέρνηση.

Η παράνομη μονιμοποίηση στο Δημόσιο τριών εμμίσθων στελεχών του ΔΗΣΥ και της αδερφότεκνης του κ. Αναστασιάδη που είχαν μεταφερθεί ως ειδικοί συνεργάτες στο Προεδρικό συνιστά πρόκληση σε βάρος ολόκληρης της κοινωνίας. Το γεγονός ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος υπερασπίζεται και από πάνω αυτή την παρανομία απλώς επιβεβαιώνει ξανά την αλαζονεία τους.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Μάλιστα η κυβέρνηση που μονιμοποίησε παράνομα τέσσερα στελέχη του Συναγερμού, είναι η ίδια κυβέρνηση που συνεχίζει παράνομα και ετσιθελικά να κρατά σε καθεστώς αγοράς υπηρεσιών χιλιάδες εκπαιδευτικούς των ολοήμερων και απογευματινών προγραμμάτων οι οποίοι χάνουν έτσι το 1/3 των εισοδημάτων τους.

Home