Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΚΕΛ: Διαχρονική η στήριξη στις φιλοζωικές οργανώσεις

Offsite Team -
04.10.2022 - 14:04

ΑΚΕΛ: Διαχρονική η στήριξη στις φιλοζωικές οργανώσεις

Επισκέφθηκε το καταφύγιο ζώων «Saving Pound Dogs Cyprus-SPDC» που βρίσκεται στο Τσέρι ο ΓΓ του ΑΚΕΛ

Επίσκεψη στο καταφύγιο ζώων «Saving Pound Dogs Cyprus-SPDC» που βρίσκεται στο Τσέρι πραγματοποίησε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ  Στέφανος Στεφάνου, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Kόμματος, με την ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Ζώων.  Κάνοντας συμβολική εισφορά εκ μέρους του ΑΚΕΛ για το καταφύγιο που φιλοξενεί πολλά αδέσποτα ζώα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ τόνισε τη διαχρονική στήριξη του κόμματος στις οργανώσεις που με τις δράσεις τους  καλύπτουν όλα εκείνα τα κενά και ελλείμματα της κυβερνητικής πολιτικής σε σχέση με την ευημερία και προστασία των ζώων.

Σημειώνοντας ότι στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο εγκατάλειψης και κακοποίησης ζώων έχει σημειώσει μεγάλη αύξηση ο Στέφανος Στεφάνου τόνισε ότι χρειάζονται αυστηρότερα μέτρα και έλεγχος αλλά και δράσεις για ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ ευχαρίστησε τους εθελοντές που συνεισφέρουν με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν στην όλη προσπάθεια για  προστασία και ευημερία των ζώων.

 Την αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ συνόδευσε κατά την επίσκεψη στο καταφύγιο ο Ντίνος Αγιομαμίτης, Πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Φωνή για τα Ζώα της Κύπρου». 

Home