Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΚΕΛ: Το δίλημμα των εκλογών είναι Αναστασιάδης ή Μαυρογιάννης

Offsite Team -
30.01.2023

ΑΚΕΛ: Το δίλημμα των εκλογών είναι Αναστασιάδης ή Μαυρογιάννης

Και οι πέτρες γνωρίζουν ότι ο Αναστασιάδης στηρίζει Αβέρωφ στην σκηνή των προεκλογικών και Χριστοδουλίδη στα παρασκήνια

Ο Νίκος Αναστασιάδης ζήτησε σε γλαφυρούς τόνους από όποιον τον αγαπά, να ψηφίσει Αβέρωφ Νεοφύτου και δήλωσε μάλιστα ότι θα συνεχίσει μαζί του στην Προεδρία αναφέρει σε δήλωση του ο Εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Κουκουμάς. 

Βέβαια αναφέρει και οι πέτρες πάνω στην Κύπρο γνωρίζουν ότι ο Νίκος Αναστασιάδης στηρίζει Αβέρωφ Νεοφύτου πάνω στην σκηνή των προεκλογικών συγκεντρώσεων και Νίκο Χριστοδουλίδη στα παρασκήνια.

«Αυτό όμως που αφορά άμεσα και καθοριστικά τον κυπριακό λαό είναι το πραγματικό διακύβευμα των Προεδρικών Εκλογών, που το παραδέχθηκε άλλωστε και ο ίδιος ο Νίκος Αναστασιάδης που διακηρύσσει προκλητικά ότι θέλει να συνεχίσει τη διακυβέρνησή του. Είτε λοιπόν, θα υπάρξει συνέχεια της διακυβέρνησης Αναστασιάδη με τον ένα ή τον άλλο συναγερμικό υποψήφιο είτε θα πετύχουμε την αλλαγή με Πρόεδρο τον Ανδρέα Μαυρογιάννη. Είτε θα συνεχιστούν οι πολιτικές, τα ήθη και οι πρακτικές της τελευταίας δεκαετίας είτε θα μπει τέλος στο φαγοπότι της δεκαετίας, οι ένοχοι των σκανδάλων θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και θα μπει σε εφαρμογή το προοδευτικό πρόγραμμα της αλλαγής» επισημαίνει ο κύριος Κουκουμάς.

Το δίλημμα πλέον είναι ολοκάθαρο και ενώπιον των πολιτών καταλήγει η ανακοίνωση:

Αναστασιάδης και Συναγερμός ή κάθαρση και αλλαγή;

Τρίτη θητεία Αναστασιάδη ή Ανδρέας Μαυρογιάννης στην Προεδρία;

Home