ΑΚΕΛ: Το ΔΗΣΥ παραπλανεί με τις δηλώσεις του

ΑΚΕΛ: Το ΔΗΣΥ παραπλανεί με τις δηλώσεις του

Νέα γραπτή απάντηση Στεφάνου σε ΔΗΣΥ

Το γεγονός ότι ο ΔΗΣΥ παραπλανεί σχετικά με τις θέσεις του ΑΚΕΛ υποστηρίζει η νέα γραπτή απάντηση του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου. 

Συγκεκριμένα όπως υποστηρίζει ο κ. Στεφάνου: “Ο ΔΗΣΥ συνεχίζει την τακτική του να επιχειρεί να παραπλανήσει σχετικά με τις θέσεις του ΑΚΕΛ. Σήμερα με ανακοίνωσή του προσπαθεί να παραπλανήσει για σημερινές  δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του Κόμματος, οι οποίες ήταν ξεκάθαρες και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για παρερμηνείες.

Δήλωσε – ανάμεσα σε άλλα – ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ ότι θέλουμε να απαλλάξουμε την Κύπρο από τη διακυβέρνηση της Δεξιάς και τον Ν. Αναστασιάδη. Δήλωσε, επίσης, ότι δεν έχουμε ως Κόμμα συζητήσει το θέμα και ούτε οι Προεδρικές Εκλογές αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης στη συνάντηση που είχε με τον Ν. Παπαδόπουλο.

Υπενθύμισε δε ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ ότι το Κόμμα κτίζει συμμαχίες εκεί που υπάρχουν συγκλίσεις σε βασικά ζητήματα περιλαμβανομένου του Κυπριακού. Αλλού λοιπόν τα μαθήματα που προσπαθεί να δώσει ο ΔΗΣΥ περί υπευθυνότητας και πατριωτισμού”.

Συνεχίζοντας ο κ. Στεφάνου υπογραμμίζει ότι “είναι ο ΔΗΣΥ που θυσίασε το Κυπριακό για την προεδρική καρέκλα. Είναι ο ΔΗΣΥ που δεσμεύτηκε για πράγματα που την επόμενη μέρα των εκλογών τα «ξέχασε». Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Αυτή η παροιμία ταιριάζει γάντι στα όσα δήλωσε σήμερα ο ΔΗΣΥ”. 

Home