Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

AΚΕΛ: «Έστησαν βιομηχανία χρυσών διαβατηρίων»

Offsite Team -
28.08.2020 - 12:38

AΚΕΛ: «Έστησαν βιομηχανία χρυσών διαβατηρίων»

Thumbnail
Nέα σκληρή ανακοίνωση

Το ΑΚΕΛ συντηρεί το θέμα με τις πολιτογραφήσεις. Ο εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Στέφανος Στεφάνου τονισε σε γραπτή δήλωσή του ότι: «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προειδοποιεί την Κυπριακή Δημοκρατία με τη λήψη νομικών μέτρων για το πρόγραμμα πολιτογραφήσεων και απαιτεί από την Κυβέρνηση αυστηρότητα στην ανάκληση πολιτογραφήσεων.

 

Το ΑΚΕΛ μέσω του κ. Στεφάνου διερωτάται;

Ποια θα είναι η αντίδραση της κυβέρνησης Αναστασιάδη και του Δημοκρατικού Συναγερμού σε αυτά που δηλώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή;

  • Θα τα φορτώσουν, όπως συνηθίζουν, στην αντιπολίτευση και στο ΑΚΕΛ;
  • Θα τα φορτώσουν σε ξένους δάκτυλους;
  • Θα ισχυριστούν και πάλι ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό, όπως προχθές δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών;
  • Θα επιτεθούν στην Κομισιόν, όπως άλλωστε έχει ξανακάνει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προκειμένου να υπερασπιστεί τη βιομηχανία διαβατηρίων που στήθηκε επί ημερών του;

Ο αρμόδιος Ευρωπαίος Επίτροπος δηλώνει ότι μερικές φορές προειδοποιήθηκε η Κύπρος και ότι έχει σταλεί σχετική επιστολή. Η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει πόσες προειδοποιήσεις έλαβε και πώς απάντησε.

Η κυβέρνηση και ο ΔΗΣΥ καλούνται επιτέλους να θέσουν την Κύπρο και τα συμφέροντά της πάνω από το φαγοπότι που έστησαν με τη βιομηχανία χρυσών διαβατηρίων. Η κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει να αποκρύβει τα προβλήματα και να τερματίσει την απαράδεκτη κατάσταση που εκθέτει την Κύπρο. Απαιτείται πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα από μέρους της κυβέρνησης για να καθαρίσει το όνομα της Κύπρου.

 

 

 

 

Home