Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΚΕΛ για Χριστοδουλίδη: Κατανοούμε ότι δυσκολεύεται...

Offsite Team -
22.09.2022 - 17:32

ΑΚΕΛ για Χριστοδουλίδη: Κατανοούμε ότι δυσκολεύεται...

«Συνεχίζει με την ίδια τακτική με την οποία ξεκίνησε. Με το κρυφτούλι, τα μισόλογα και τα μασημένα λόγια»

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΑΚΕΛ αναφορά με τις χθεσινές του δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, όπου έκανε λόγο για οργανωμένη προσπάθεια συκοφάντησης και αποδόμησής του με στόχο να πληγεί η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ, «κατανοούμε ότι δυσκολεύεται να επικρίνει το κόμμα του και τον Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν έχει κανένα δικαίωμα όμως, να αφήνει σκιές για άλλους υποψήφιους ή δυνάμεις».

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ:

«Ο κ. Χριστοδουλίδης, έστρεψε χθες τα πυρά του σε κάθε κατεύθυνση, χωρίς να κατονομάζει σε ποιους απευθύνονταν οι σοβαρές κατηγορίες περί λάσπης και συκοφαντίας σε βάρος του. Συνεχίζει προφανώς με την ίδια τακτική με την οποία ξεκίνησε. Με το κρυφτούλι, τα μισόλογα και τα μασημένα λόγια. Χωρίς να έχει το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων και των λόγων του. Κατανοούμε ότι, δυσκολεύεται να επικρίνει το κόμμα του και τον Αβέρωφ Νεοφύτου, αφού δηλώνει έως αυτή τη στιγμή, περήφανος Συναγερμικός. Δικαίωμα του. Δεν έχει κανένα δικαίωμα όμως, να αφήνει σκιές για άλλους υποψήφιους ή δυνάμεις. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να κατηγορεί γενικόλογα και ισοπεδωτικά όλους τους άλλους, όταν ο ίδιος δεν έχει την τόλμη να λογοδοτήσει για ανάλογες απαράδεκτες συμπεριφορές που οργάνωνε σε βάρος δημοσιογράφων και πολιτικών προσώπων. Σε κάθε περίπτωση, εμείς δεν θα υποβιβάσουμε, αλλά θα υπερασπιστούμε τον πολιτικό πολιτισμό και θα συνεχίσουμε να μιλάμε με ξεκάθαρο τρόπο και με το δέοντα σεβασμό προς όλους.»

Home