ΑΚΕΛ για Νοσοκομείο Αμμοχώστου: Οδηγείται σε κλείσιμο θαλάμων

ΑΚΕΛ για Νοσοκομείο Αμμοχώστου: Οδηγείται σε κλείσιμο θαλάμων

Η ανακοίνωση του κόμματος

Το Υπουργείο Υγείας και ο ΟΚΥπΥ για να καλύψουν ακόμα μια φορά την έλλειψη επιχειρησιακού σχεδιασμού και την ανεπάρκειας τους προχώρησαν άρον άρον στην εκ νέου επίταξη του Νοσοκομείου Αμμοχώστου ως αποκλειστικό νοσοκομείο αναφοράς όλης της χώρας για τον Covid-19, αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Αντί το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου να ενισχυθεί δραστικά αυτή την περίοδο για να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες της περιόδου, να καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της ελεύθερης Αμμοχώστου και να αντιμετωπίζει τους ασθενείς με COVID αφέθηκε στην μοίρα του και οδηγηθήκαμε στο κλείσιμο κλινών και θαλάμων του Νοσοκομείου Αμμοχώστου. Γιατί δεν εισακούστηκαν οι προειδοποιήσεις από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για τους κινδύνους που δημιουργούνται;

Βρισκόμαστε στο 4ο κύμα της πανδημίας και 1,5 χρόνο μετά την εκδήλωση της, όμως το Υπουργείο και ο ΟΚΥπΥ ακόμα δεν κατάφεραν να οργανώσουν και να ενισχύσουν τα νοσηλευτήρια. 15 μήνες πανδημίας και το Υπουργείο Υγείας και ο ΟΚΥπΥ μας έφεραν στο σημείο μηδέν όπου υπάρχει έλλειψη κλινών, προσωπικού σχεδιασμού και προοπτικής.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να διεκδικεί το αυτονόητο, ποιοτική υγεία για όλους, ανεξαρτήτως των συνθηκών. Ζητούμε άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας για να συζητηθεί η κρίσιμη κατάσταση που αντιμετωπίζει το Γ.Ν. Αμμοχώστου αλλά και τα υπόλοιπα νοσηλευτήρια σε μια προσπάθεια να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της κρίσης.

Home