ΑΚΕΛ: Καταδικάζει αναγραφή συνθημάτων σε Πέρα Χωριό - Δάλι

ΑΚΕΛ: Καταδικάζει αναγραφή συνθημάτων σε Πέρα Χωριό - Δάλι

"Ανήμερα της επετείου της δολοφονίας των Καβάζογλου και Μισιαούλη από τη σοβινιστική ΤΜΤ".

Σε γραπτή ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ "καταδικάζει με αγανάκτηση την αναγραφή μισαλλόδοξων, εθνικιστικών συνθημάτων από θρασύδειλους φασίστες στην περιοχή Πέρα Χωρίου - Δαλιού" Την απάντηση θα την πάρουν, συνεχίζει η ανακοίνωση, "από τη μαζική συμμετοχή του λαού στην εκδήλωση".

σβζφχψβ

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Το ΑΚΕΛ Λευκωσίας - Κερύνειας καταδικάζει με αγανάκτηση την αναγραφή μισαλλόδοξων, εθνικιστικών συνθημάτων από θρασύδειλους φασίστες στην περιοχή Πέρα Χωρίου - Δαλιού. Ανήμερα της επετείου της δολοφονίας των Καβάζογλου και Μισιαούλη από τη σοβινιστική ΤΜΤ, ανέσυραν συνθήματα και ύβρεις από το μαύρο χρονοντούλαπο της ιστορίας για να προκαλέσουν τους πολίτες που θα παραστούν σήμερα στην εκδήλωση μνήμης και τιμής των δύο ηρωομαρτύρων.

Την απάντηση θα την πάρουν από τη μαζική συμμετοχή του λαού στην εκδήλωση. Για να διατρανώσουμε ότι αυτή τη φορά δεν θα περάσουν φασιστικές ενέργειες που τόσο πολύ πλήγωσαν το κορμί της πατρίδας μας.

Καλούμε για ακόμα μια φορά τον κάθε δημοκράτη και αντιφασίστα συμπατριώτη μας, να δώσει το παρών του στην εκδήλωση για να στείλουμε μήνυμα ελευθερίας και επανένωσης της πατρίδας μας, ειρηνικής συμβίωσης και κοινού αγώνα ελληνοκυπρίων και τουρκοκυπρίων.

αδβδβγ

Home