ΑΚΕΛ: Καταγγέλλει το υπ. Υγείας & ζητά πρωτοκολλο για διαμαρτυρία

ΑΚΕΛ: Καταγγέλλει το υπ. Υγείας & ζητά πρωτοκολλο για διαμαρτυρία

Το υπουργείο Υγείας απαγόρευσε διαμαρτυρία στο Προεδρικό σύμφωνα με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ

Σε καταγγελία ότι το υπουργείο Υγείας απαγόρευσε σε ομάδα επαγγελματιών να προχωρήσει σε διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό προχώρησε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Αυτούσια η δήλωση 

Έφτασε κοντά μας μια συγκεκριμένη καταγγελία. Μια ομάδα επαγγελματιών οι οποίοι επηρεάζονται από τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης, αυτοί που διοργανώνουν συναυλίες κτλ. αποφάσισαν να κάνουν κινητοποίηση έξω από το Προεδρικό και το Υπουργείο Υγείας τους έχει απαγορεύσει. Αν είναι δυνατόν να απαγορεύεις σε ανθρώπους να διεκδικήσουν τα αιτήματα τους. Ανθρώπους που θα είναι μια σύναξη των 100-200 ατόμων.

Αν το Υπουργείο Υγείας θέλει να ακολουθηθεί κάποιο πρωτόκολλο πρέπει να τους πει ότι αυτό το πρωτόκολλο θα ακολουθήσετε και να τους επιτρέψει να οργανώσουν την εκδήλωση την οποία θέλουν να πραγματοποιήσουν για να διεκδικήσουν τα δίκαια τους.

Είναι απαράδεκτη αυτή η συμπεριφορά, να μην επιτρέπεται να ακουστεί το όποιο παράπονο υπάρχει για τις αποφάσεις οι οποίες λαμβάνονται. Επαναλαμβάνω, εάν οι εμπειρογνώμονες μας έλεγαν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην κοινότητα και δεν πρέπει να επιτραπούν αυτά τα πράγματα εμείς θα πειθαρχούσαμε απόλυτα. Αλλά οι επιστήμονες λένε ότι πρέπει να αρθούν όλα τα μέτρα.  

Tags
Home