ΑΚΕΛ: Κυβέρνηση & ΔΗΣΥ υπερασπίζονται ένα καραμπινάτο ρουσφέτι

ΑΚΕΛ: Κυβέρνηση & ΔΗΣΥ υπερασπίζονται ένα καραμπινάτο ρουσφέτι

Επανέρχεται το ΑΚΕΛ για τους συμβούλους του Προέδρου της Δημοκρατίας

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το ΑΚΕΛ, απαντώντας στις αναφορές του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου για τους συμβούλους του ΠτΔ και την προσφυγή του στο Ανώτατο.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ, Κυβέρνηση και ΔΗΣΥ οφείλουν εξηγήσεις στην κοινωνία.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ:

Η κυβέρνηση και ο Συναγερμός οφείλουν εξηγήσεις στην κυπριακή κοινωνία για το θέμα των συμβούλων του Προεδρικού, στο οποίο επιμένουν περιφρονώντας τους πάντες.

- Είναι λογικό να προσλαμβάνονται κομματικά στελέχη, με πολιτικό διορισμό, ως σύμβουλοι μιας κυβέρνησης και όταν λήγει η θητεία της κυβέρνησης αυτοί να μένουν εσαεί στο Δημόσιο ως δημόσιοι υπάλληλοι; Τι άλλο είναι αυτό εκτός από καραμπινάτο θεσμικό ρουσφέτι; Ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου «που δεν κρύβεται», μπορεί να φανερωθεί και να μας πει τι λέει ο ίδιος;

- Είναι ή δεν είναι αλαζονεία χειρίστου είδους όταν η κυβέρνηση και ο Συναγερμός περιφρονούν για άλλη μια φορά την Βουλή, την Ελεγκτική Υπηρεσία, την κοινωνία, τους νόμους και τη λογική προκειμένου να εξυπηρετήσουν 3 έμμισθους του ΔΗΣΥ και την αδερφότεκνη του κ. Αναστασιάδη;

Η εμμονή της κυβέρνησης να εξουδετερώσει την διάταξη που ψηφίστηκε στη Βουλή από ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους για να εμποδιστεί αυτή η καραμπινάτη αυθαιρεσία είναι ζήτημα πρωτίστως πολιτικό και ηθικό.

Home