ΑΚΕΛ: Κυβέρνηση και ΔΗΣΥ ενοχλούνται μαζί μας αντί με διχοτόμηση

ΑΚΕΛ: Κυβέρνηση και ΔΗΣΥ ενοχλούνται μαζί μας αντί με διχοτόμηση

Αποφάσισαν να υψώσουν τα χέρια μπροστά στους τουρκικούς σχεδιασμούς αναφέρει ο Γ. Κουκουμάς

Σε μια νέα προκλητική ενέργεια το ψευδοκράτος παραχώρησε στον κατοχικό στρατό μια τεράστια έκταση στο ακρωτήρι του Αποστόλου Αντρέα. Τουρκία και τουρκοκυπριακή ηγεσία μεθοδεύουν καθημερινά με νέα κατοχικά τετελεσμένα την οριστική διχοτόμηση της Κύπρου αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κουκουμά αυτός ο σχεδιασμός πρέπει να αναχαιτιστεί και να ακυρωθεί. Είναι για αυτό που το ΑΚΕΛ υποδείκνυε και υποδεικνύει ότι η απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας, με λύση στη συμφωνημένη βάση και πλαίσιο, είναι αυτή μπορεί να σώσει το Βαρώσι και όλη την Κύπρο. Είναι για αυτό που ζητούμε επικέντρωση στο στόχο επανέναρξης των συνομιλιών από το σημείο που διακόπηκαν το 2017. Το ερώτημα είναι γιατί αντιδρούν σε αυτές τις αναφορές το Προεδρικό και η Πινδάρου.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Η κυβέρνηση και ο ΔΗΣΥ  αναφέρει ο κύριος Κουκουμάς αντί να ενοχλούνται από τη διχοτόμηση, ενοχλούνται από το ΑΚΕΛ. Μπορεί να αποφάσισαν να υψώσουν τα χέρια μπροστά στους τουρκικούς σχεδιασμούς. Το ΑΚΕΛ όμως, με δράση και προτάσεις, ζητά εδώ και χρόνια αποτελεσματικές ενέργειες για να αναχαιτίσουμε τη διχοτόμηση, το νέο εποικισμό, τα νέα κατοχικά τετελεσμένα. Να σώσουμε το μέλλον του τόπου και του λαού μας.

Home