Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΚΕΛ: «Νέο τεράστιο σκάνδαλο που ρεζιλεύει την Κύπρο»

Offsite Team -
28.02.2021 - 14:57

ΑΚΕΛ: «Νέο τεράστιο σκάνδαλο που ρεζιλεύει την Κύπρο»

Thumbnail
Απάντηση στο θέμα της Μαρίνας Αγίας Νάπας

Για νέο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται η Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κάνει λόγο το ΑΚΕΛ και αναφέρεται  στην υλοποίηση του έργου της μαρίνας Αγίας Νάπας και τις πολιτογραφήσεις οκτώ διευθυντικών στελεχών εταιρειών που συνδέονται με το έργο.

Το ΑΚΕΛ μέσω γραπτής δήλωσης του  Επαρχιακού Γραμματέα ΑΚΕΛ Λευκωσίας Κερύνειας  αυτό αποτελεί να απίστευτο και τεράστιο σκάνδαλο. 

Ο κ. Χριστοφίδης αναφερεται στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή όπου αναφέρει:

- «Μετά από την έγκριση του κράτους για αλλαγή του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που ανέλαβε το έργο, ο γαμπρός του προέδρου γίνεται ξαφνικά διευθυντής στη εταιρεία. Από τα στοιχεία που υπάρχουν δεν προκύπτει ότι ο ίδιος επένδυσε οποιαδήποτε κεφάλαια στην εν λόγω εταιρεία.

- Διευθυντές της μητρικής εταιρείας με πάροχο το δικηγορικό γραφείο Ν. Αναστασιάδης λαμβάνουν παράτυπα υπηκοότητα. Μάλιστα το Υπουργικό Συμβούλιο χορήγησε υπηκοότητες γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν πληρούσαν τα κριτήρια. Μέχρι σήμερα ο κος Αναστασιάδης υποστήριζε ότι σε καμιά περίπτωση η εμπλοκή του δικηγορικού του γραφείου δεν συνοδευόταν από κάποια παρατυπία. Τώρα τι έχει να πει;

- Παραχωρήθηκε φιλέτο αξίας μερικών εκατομμυρίων με σύμβαση διάρκειας 50 χρόνων και με μόνο 4000 ευρώ το μήνα για την λειτουργία υπαίθριου χώρου διασκέδασης που αναμένεται να αποφέρει έσοδα δεκάδων χιλιάδων ευρώ το μήνα».

Σύμφωνα με το ΑΚΕΛ, «το νέο σκάνδαλο με την εμπλοκή Αναστασιάδη, του δικηγορικού του γραφείου, του οικογενειακού του περίγυρου και του Υπουργικού του Συμβουλίου έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των σκανδάλων της κυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ, τα οποία ρεζιλεύουν την Κύπρο και εκτόξευσαν τη διαφθορά στον τόπο μας. Το νέο απίστευτο σκάνδαλο πρέπει να τύχει πλήρους διερεύνησης και επιτέλους οι εμπλεκόμενοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.». 

 

Home