ΑΚΕΛ: Νίκη της κοινωνίας ο τερματισμός της δίωξη Γαβριήλ

ΑΚΕΛ: Νίκη της κοινωνίας ο τερματισμός της δίωξη Γαβριήλ

Νίκη της κοινωνίας ο τερματισμός της δίωξη Γαβριήλ

Μετά από ένα ολόκληρο χρόνο και μετά από το ξεσηκωμό μιας μεγάλης μερίδας της κοινωνίας, η κυβέρνηση τερματίζει τη δίωξη σε βάρος του Γιώργου Γαβριήλ αλλά την ίδια ώρα επιμένει εμμονικά ότι είναι ένοχος, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Επίσης, αναφέρει ότι δεν αντιλαμβάνονται δηλαδή ούτε τώρα την ενέργεια τους να εξαπολύουν διώξεις ενάντια στην Τέχνη. Ομολογούν απλώς ότι υποχωρούν μπροστά στην κατακραυγή και το επικοινωνιακό κόστος, αναφέρει μεταξύ άλλων 

Παράλληλα τονίζει ότι σε κάθε περίπτωση, ο εξαναγκασμός της κυβέρνησης να τερματίσει τη δίωξη αποτελεί νίκη της κοινωνίας και όλων όσοι αντιδράσαμε από την πρώτη στιγμή σε αυτή την πρωτοφανή αντιδημοκρατική ενέργεια της κυβέρνησης και του Υπουργού της. Συνιστά, ταυτόχρονα, ήττα για μια κυβέρνηση βαθύτατα οπισθοδρομική, με συντηρητικές ακροδεξιές αγκυλώσεις, η οποία θέλει να μας γυρίσει δεκαετίες πίσω.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Η εξέλιξη αυτή δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο κ. Προδρόμου παραμένει στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, κάτι που αποτελεί προφανώς επιλογή και ευθύνη του κ. Αναστασιάδη και της κυβερνητικής παράταξης, καταλήγει η ανακοίνωση.

Home