ΑΚΕΛ: Οδικός χάρτης για ουσιαστική αναβάθμιση Νοσηλευτηρίων

ΑΚΕΛ: Οδικός χάρτης για ουσιαστική αναβάθμιση Νοσηλευτηρίων

Πήγε στο νοσοκομείο Λάρνακας ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ

Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας επισκέφθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαίδης. 

Αυτούσια τα όσα ανέφερε:

Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά όλο το προσωπικό, ιατρικό, παραϊατρικό και ευρύτερα το προσωπικό του Νοσοκομείου εδώ στη Λάρνακα αλλά και όλων των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων γιατί βρέθηκαν, και βρίσκονται ακόμη, στη μάχη για αντιμετώπιση του Covid. Θέλω επίσης με αυτή την ευκαιρία να επαναλάβω ότι ως ΑΚΕΛ θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα ώστε να προχωρήσει ο στόχος για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση του Δημόσιου Τομέα Υγείας.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σε αυτή την κατεύθυνση θα επιμείνουμε σε αυτό που είχαμε προτείνει και ομόφωνα αποφάσισε η Επιτροπή Υγείας. Την ανάγκη να μας δοθεί οδικός χάρτης μέσα από τον οποίο θα υπάρχουν χρονοδιαγράμματα συνοδευόμενα από δράσεις και μέτρα, που θα μας οδηγήσουν στο στόχο της ουσιαστικής αναβάθμισης και τον εκσυγχρονισμό των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων. Δεν μπορεί να υπάρχει ποιοτική δημόσια υγεία χωρίς τα Δημόσια Νοσηλευτήρια. Γίνεται πολύ καλή δουλειά αλλά πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότερα γιατί δεν αρκεί η αυτοθυσία των λειτουργών υγείας, του προσωπικού εδώ στα Νοσηλευτήρια. Χρειάζεται και σωστή οργάνωση, και σωστή λειτουργία, και σωστή στελέχωση σε όλα τα επίπεδα, εξοπλισμός, υποδομές και σχεδιασμός.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους λειτουργούς υγείας στηρίζοντας την κοινωνική απαίτηση για σύγχρονα και αποτελεσματικά Δημόσια Νοσηλευτήρια.

Home