Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΚΕΛ: Ποιες οι σχέσεις ΔΗΣΥ-Αβέρωφ με Ισραηλινούς πράκτορες;

Offsite Team -
07.11.2022

ΑΚΕΛ: Ποιες οι σχέσεις ΔΗΣΥ-Αβέρωφ με Ισραηλινούς πράκτορες;

Κυβέρνηση, Συναγερμός και Εισαγγελία δεν θα αποφύγουν την αλήθεια για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων λέει το ΑΚΕΛ

Κυβέρνηση, Συναγερμός και Εισαγγελία δεν θα αποφύγουν την αλήθεια για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ.

Ταυτόχρονα παραθέσει και μια σειρά ερωτημάτων ως προς την Εισαγγελία, την Κυβέρνηση και τον ΔΗΣΥ.

Όπως αναφέρει το ΑΚΕΛ, «γιατί η Εισαγγελία δεν δίνει στη δημοσιότητα το πόρισμα του ποινικού ανακριτή για την υπόθεση του μαύρου βαν;». Μάλιστα, για τον ΔΗΣΥ και τον Αβέρωφ Νεοφύτου, διερωτάται πότε θα απαντήσουν «για τις πραγματικές σχέσεις τους με τους Ισραηλινούς πράκτορες Άβνι και Ντίλιαν».

«Ο κυπριακός λαός δικαιούται να γνωρίζει με τα ονοματεπώνυμα τους ποιοι ήταν οι εγκέφαλοι και οι δράστες αυτών των σκοτεινών και επικίνδυνων παρακρατικών κυκλωμάτων», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ

Μετά τις αποκαλύψεις της ελληνικής εφημερίδας Documento, το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και υποκλοπών παίρνει μορφή χιονοστιβάδας και προκαλεί σεισμό μεγατόνων στην Ελλάδα, με ολοένα και πιο φανερή την εμπλοκή της Κύπρου σε αυτό. Η κυβέρνηση Αναστασιάδη, ο Συναγερμός και η Εισαγγελία πλανώνται αν νομίζουν ότι θα αποφύγουν την αλήθεια, δια της σιωπής. Το ΑΚΕΛ δεν θα σταματήσει να απαιτεί απαντήσεις:

1. Γιατί η Εισαγγελία δεν δίνει στη δημοσιότητα το πόρισμα του ποινικού ανακριτή για την υπόθεση του μαύρου βαν; Δεν αντιλαμβάνεται πόσο εκτεθειμένη είναι από το γεγονός ότι ο Βοηθός Γ. Εισαγγελέας δεν θα έπρεπε ποτέ να χειριστεί την υπόθεση λόγω σύγκρουσης συμφέροντος;

2. Συναισθάνεται η κυβέρνηση Αναστασιάδη ότι η Κύπρος είχε καταστεί το κέντρο για την επέκταση του δικτύου υποκλοπών στην Ελλάδα, μέσα από τις εταιρίες των Ισραηλινών πρακτόρων που πρωταγωνίστησαν στην υπόθεση του μαύρου βαν; Τι απαντά για τον συνωστισμό στην Κύπρο εταιριών παρακολουθήσεων και υποκλοπών καθώς και για την ανεξέλεγκτη δράση Ισραηλινών πρακτόρων που κατέστησαν την χώρα μας ξέφραγο αμπέλι;

3. Πότε θα απαντήσει ο ΔΗΣΥ και ο Αβέρωφ Νεοφύτου για τις πραγματικές σχέσεις τους με τους Ισραηλινούς πράκτορες Άβνι και Ντίλιαν; Ως πότε θα αποφεύγει να απαντήσει στα δημοσιεύματα και τις αποκαλύψεις από τον κυπριακό και ξένο Τύπο που τον εμπλέκουν ευθέως με το σκάνδαλο;

Ο κυπριακός λαός δικαιούται να γνωρίζει με τα ονοματεπώνυμα τους ποιοι ήταν οι εγκέφαλοι και οι δράστες αυτών των σκοτεινών και επικίνδυνων παρακρατικών κυκλωμάτων. Όσοι οργάνωσαν, διευκόλυναν ή συγκάλυψαν αυτό το δίκτυο συνιστούν κίνδυνο για το κράτος δικαίου, τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Home