ΑΚΕΛ: Το Προεδρικό πήρε διαζύγιο με την αλήθεια

ΑΚΕΛ: Το Προεδρικό πήρε διαζύγιο με την αλήθεια

Πένθος μέχρι και την Τρίτη κήρυξε η Κ.Ε. του ΑΚΕΛ
εάν έχετε το θάρρος, τα πρακτικά του Εθνικού Συμβουλίου στη δημοσιότητα αναφέρει ο Στέφανος Στεφάνου

Απάντηση στις αναφορές Προδρόμου ότι  η ηγεσία του ΑΚΕΛ δείχνει και πάλι να εξισώνει τις ακραίες αξιώσεις της τουρκικής πλευράς που παρεμποδίζουν και την πρωτοβουλία του ΓΓ των ΗΕ, μέσω της κας Λουτ, και την όλη διαπραγμάτευση, με την προσπάθεια του Προέδρου της Δημοκρατίας για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων,έδωσε ο Εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφανου.

Συγκεκριμένα ο κύριος Στεφάνου αναφέρει ότιτο Προεδρικό έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια, καλώντας την Κυβέρνηση να δώσει στην δημοσιότητα τα πρακτικά.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Επειδή ο κ. Προδρόμου σήμερα επιχειρεί να διαψεύσει τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ για την πρόθεση του Προέδρου να ζητήσει τη συμπερίληψη ρητής αναφοράς για κατάργηση εγγυήσεων στους όρους αναφοράς, εμείς τους απαντούμε: επειδή εκεί στο Προεδρικό έχετε πάρει διαζύγιο από την αλήθεια δώστε, εάν έχετε το θάρρος, τα πρακτικά του Εθνικού Συμβουλίου στη δημοσιότητα. Έτσι, ο κόσμος θα διαπιστώσει, τελικά, ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψεύδεται.

Και επειδή ο κ. Προδρόμου διερωτάται με ποια πλευρά συντάσσεται το ΑΚΕΛ τού απαντούμε: Εμείς συντασσόμαστε με την Κύπρο, το λαό μας και τη λύση του Κυπριακού, η οποία θα τερματίζει την κατοχή και θα επανενώνει τον τόπο. Εμείς υπηρετούμε την προοπτική της λύσης. Το Προεδρικό με τους χειρισμούς και την πολιτική του όλο αυτό το διάστημα, ποια προοπτική υπηρετεί;

Home