Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΚΕΛ προς Πρόδρομο: Αν τολμάς ρώτα τους μαθητές για τα τετράμηνα

Offsite Team -
01.12.2022 - 12:56

ΑΚΕΛ προς Πρόδρομο: Αν τολμάς ρώτα τους μαθητές για τα τετράμηνα

Thumbnail
Δριμεία επίθεση στον Υπουργό - «Τού δείχνουν το φεγγάρι κι ο Υπουργός Παιδείας κοιτάζει το δάκτυλο»

 

Δριμεία επίθεση του ΑΚΕΛ στον Υπουργό Παιδείας Πρόδρομο Προδρόμου σε σχέση με τον θεσμό των τετραμήνων. Σε ανακοίνωσή του αναφέρεται ότι ο Υπουργός «δεν ακούει την κατακραυγή των μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών για τον αποτυχημένο θεσμό των τετραμήνων αλλά τού φταίει το ΑΚΕΛ που διαχρονικά επισήμανε τους κινδύνους του εξετασιοκεντρικού συστήματος και το παιδαγωγικό έγκλημα που θα επέφερε αυτός ο συγκεκριμένος θεσμός».

Σύμφωνα με το ΑΚΕΛ, «είχαμε καταθέσει πρόταση νόμου για κατάργηση των εξετάσεων των τετραμήνων, την οποία καταψήφισαν στην Ολομέλεια της Βουλής και λίγο πριν το καλοκαίρι φέτος είχε ετοιμάσει και πάλι πρόταση νόμου για κατάργηση των εξετάσεων των τετραμήνων την οποία, δυστυχώς, δεν στήριξαν άλλες πολιτικές δυνάμεις»

>>>>Διαβάστε επίσης: Προδρόμου: Τελικά το ΑΚΕΛ διεκδικεί την αντισυνταγματικότητα;<<<<

Συνεχίζοντας το ΑΚΕΛ, «το θέμα επανέφερε στη δημόσια συζήτηση η παραδοχή του προέδρου της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής για την αποτυχία του θεσμού αλλά στον Υπουργό Παιδείας φταίει η «κακόφωνη μονωδία» του ΑΚΕΛ».

Σύμφωνα με το ΑΚΕΛ, «τού δείχνουν το φεγγάρι κι ο Υπουργός Παιδείας κοιτάζει το δάκτυλο». Όπως αναφέρεται, «εάν είναι κάτι που συνιστά «κακόφωνη μονωδία» είναι η αποτυχημένη πολιτική του Υπουργού κ. Προδρόμου την οποία ντύνουν με την εύηχη μεταρρύθμιση. Αν τολμούν ας ρωτήσουν τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές τη δική τους άποψη για τα τετράμηνα. Άποψη που είχαν εκφράσει μάλιστα οι μαθητές με δημοψήφισμα το οποίο εκεί στο Υπουργείο, σε αντίθεση με την Επίτροπο Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού, δεν αναγνώρισαν!

 

Home