Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΚΕΛ: Πυροβολεί κυβέρνηση – Ζητά απάντηση από Χριστοδουλίδη

Offsite Team -
24.09.2022 - 15:57

ΑΚΕΛ: Πυροβολεί κυβέρνηση – Ζητά απάντηση από Χριστοδουλίδη

Η αναξιοπιστία των κυβερνώντων συνεχίζει να προκαλεί ζημιά στο Κυπριακό, λέει το ΑΚΕΛ - Αναφορά στην Τιτίνα Λοιζϊδου

Πυρά προς την κυβέρνηση σχετικά με το περιουσιακό στο Κυπριακό εξαπολύει το ΑΚΕΛ μετά την τελευταία αρνητική εξέλιξη με την υπόθεση της Τιτίνας Λοιζίδου, ενώ παράλληλα ζητά και απαντήσεις από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. 

Το ΑΚΕΛ σε ανακοίνωση του αναφέρει πως «η αναξιοπιστία στην οποία οδήγησε την Κυπριακή Δημοκρατία η κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ, έχει αλυσιδωτές επιπτώσεις. Δύο μέρες μετά την αρνητικότατη εξέλιξη του τερματισμού της επιτήρησης της εφαρμογής της απόφασης Τιτίνα Λοιζϊδου από το Συμβούλιο της Ευρώπης, οι κυβερνώντες -ακολουθώντας την πεπατημένη- τηρούν σιγήν ιχθύος», ενώ συνεχίζοντας το ΑΚΕΛ τονίζει πως «οι ευθύνες, ανεξαρτήτως του άδικου της απόφασης, παραμένουν και πάλι ορφανές. Οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν, σε ποιες ενέργειες προέβηκε η κυβέρνηση για να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη που αφορά το περιουσιακό;»

Το ΑΚΕΛ καταλήγοντας στην ανακοίνωση του απευθύνει και ερώτηση προς τον υποψήφιο Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη διερωτώμενο: «Ο μέχρι πρότινος Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης πώς απαντά για τις συμμαχίες που τάχατες θα θωράκιζαν την Κύπρο;»

Home