Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΚΕΛ σε ΔΗΣΥ: Βάζει τον ΚΕ να λέει ότι διάγουν ζωή χαρισάμενη

Offsite Team -
20.04.2022

ΑΚΕΛ σε ΔΗΣΥ: Βάζει τον ΚΕ να λέει ότι διάγουν ζωή χαρισάμενη

Απάντηση Εκπροσώπου Τύπου ΑΚΕΛ στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο

Τα πυρά ανάμεσα σε ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ συνεχίζονται, με το ΑΚΕΛ αυτή την φορά να απαντά στο ΔΗΣΥ, λέγοντας πως βάζει τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να λέει στους πολίτες με πάσα σοβαρότητα ότι διάγουν ζωή χαρισάμενη. 

Υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως, μέσα από ανακοίνωση του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος απαντά στις αναφορές του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ για την Οικονομία, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η οικονομία, οι αριθμοί, τα στατιστικά δεδομένα δεν ήταν ποτέ το προνομιακό πεδίο του ΑΚΕΛ.

Αυτούσια η απάντηση του ΑΚΕΛ σε ΚΕ:

Διερωτάται κανείς αν τα στελέχη της κυβέρνησης πληρώνουν ρεύμα, αν βάζουν βενζίνη κι αν αγοράζουν τα βασικά για ένα νοικοκυριό, σε αυτή τη χώρα ή από κάπου αλλού. Διερωτάται κανείς αν έχουν συναίσθηση ότι στη χώρα που κυβερνούν για εννιά χρόνια δεκάδες χιλιάδες πολίτες δυσκολεύονται να αγοράσουν τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι. Η ακρίβεια εξελίσσεται σε χιονοστιβάδα που σαρώνει το βιοτικό επίπεδο της κυπριακής κοινωνίας κι ο Συναγερμός βάζει τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να λέει στους πολίτες με πάσα σοβαρότητα ότι διάγουν ζωή χαρισάμενη.

Ένα είναι το σίγουρο. Τα μόνα οικονομικά που ξέρει ο Συναγερμός είναι πώς να οργανώνει τα φαγοπότια των τραπεζιτών και των μεγαλοεπιχειρηματιών στις πλάτες του κυπριακού λαού. Για το τι συμβαίνει στα οικονομικά των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων του τόπου χαμπάρι δεν έχει.

Home