ΑΚΕΛ: Στίγμα ντροπής η ατιμωρησία για το μαύρο βαν

ΑΚΕΛ: Στίγμα ντροπής η ατιμωρησία για το μαύρο βαν

Κυβέρνηση και Γενικη Εισαγγελία πρέπει να πάρουν θέση

«H ατιμωρησία για την υπόθεση του μαύρου βαν αποτελεί ακόμα μεγαλύτερο στίγμα ντροπής για το κράτος, που προφανώς κάποιοι το θέλουν ξέφραγο αμπέλι για κατασκοπεία, παρακολουθήσεις και μαζικές υποκλοπές».

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ θεωρώντας ότι «η σκοτεινή υπόθεση του μαύρου βαν κλείνει -καθώς φαίνεται- με ένα πρόστιμο στην εταιρία και απαλλαγή των στελεχών της εταιρίας από τις κατηγορίες. Με άλλα λόγια, ένας παράνομος μηχανισμός κυκλοφορούσε επί χρόνια ανεξέλεγκτα παρακολουθώντας χιλιάδες πολίτες της χώρας μας, αλλά τελικά κανένας δεν θα λογοδοτήσει και δεν θα τιμωρηθεί».

Σύμφωνα με το ΑΚΕΛ, «η κυβέρνηση και η Γενική Εισαγγελία ας πάψουν να κρύβονται. Να πάρουν θέση. Ειδικά ο Γενικός Εισαγγελέας οφείλει να δώσει εξηγήσεις για την απαλλαγή του Ισραηλινού Ταλ Ντίλιαν και των άλλων δύο προσώπων από το κατηγορητήριο.

 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Το μαύρο βαν συνιστά κηλίδα για την κυπριακή πολιτεία, για το κράτος δικαίου, για την εθνική ασφάλεια της χώρας, για τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα στον τόπο μας».

 

Home