Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΚΕΛ: Τα στοιχεία πληθαίνουν και όλα καταλήγουν στην Πινδάρου

Offsite Team -
14.11.2022

ΑΚΕΛ: Τα στοιχεία πληθαίνουν και όλα καταλήγουν στην Πινδάρου

ΑΚΕΛ: Ο ΠτΔ να σεβαστεί απόφαση Βουλής για αναστολής εκποιήσεων
Νέα στοιχεία διασυνδέουν την Κύπρο με την υπόθεση του Predator στην Ελλάδα λέει το ΑΚΕΛ για παρακολουθήσεις

Τα στοιχεία πληθαίνουν καθημερινά και όλα καταλήγουν στην Πινδάρου και την κυβέρνηση Αναστασιάδη αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ για το ζήτημα των παρακολουθήσεων στρέφοντας τα πυρά του ενόψει προεδρικών σε Χριστοδουλίδη-Αβέρωφ

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι γνωστοί από την υπόθεση του μαύρου βαν, Ισραηλινοί πράκτορες Αβραάμ Σαχάκ Άβνι και Ταλ Ντίλιαν είναι συνιδρυτές της Intellexa που εμπορεύεται το λογισμικό Predator με το οποίο παρακολουθούνταν δημοσιογράφοι και πολιτικοί στην Ελλάδα.

Παράλληλα αναφέρεται ότι, ο κυπριακός λαός δικαιούται να μάθει όλη την αλήθεια. Αυτά τα σκοτεινά παρακρατικά δίκτυα δεν έχουν θέση σε ένα κράτος δικαίου, το οποίο η κυβέρνηση Αναστασιάδη-Χριστοδουλίδη-Αβέρωφ έχει καταρρακώσει».

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

«Νέα στοιχεία διασυνδέουν την Κύπρο με την υπόθεση του Predator στην Ελλάδα. Οι γνωστοί από την υπόθεση του μαύρου βαν, Ισραηλινοί πράκτορες Αβραάμ Σαχάκ Άβνι και Ταλ Ντίλιαν είναι συνιδρυτές της Intellexa που εμπορεύεται το λογισμικό Predator με το οποίο παρακολουθούνταν δημοσιογράφοι και πολιτικοί στην Ελλάδα. Η αθηναϊκή εφημερίδα «Το Βήμα» αποκαλύπτει το πέπλο σχέσεων που έστησαν με επιχειρηματίες και πολιτικούς για να μεταφέρουν τη δράση τους στην Ελλάδα, ενώ στο κάδρο μπαίνει ξανά το δεξί χέρι του Αβέρωφ Νεοφύτου, Αλέξανδρος Σίνκα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αβραάμ Σαχάκ Άβνι έχει λάβει από την κυβέρνηση ΔΗΣΥ κυπριακή υπηκοότητα αλλά και άδεια οπλοφορίας, παρά τη διαφωνία της ίδιας της Αστυνομίας. Υπενθυμίζεται ότι εταιρεία του Άβνι (και του Ντίλιαν) είναι αυτή που εγκατέστησε συστήματα συναγερμού στα γραφεία του ΔΗΣΥ, κάτι που δεν είχαν αποκαλύψει μέχρι που αποκαλύφθηκε από τον Τύπο. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι η εταιρεία Άβνι και Ντίλιαν είχε ανοικτή επικοινωνία με το γραφείο του Αβέρωφ για να προωθούνται οι δουλειές τους μέσα από την κυβέρνηση, κάτι που επίσης δεν είχαν δηλώσει μέχρι που δημοσιοποιήθηκε το γνωστό email, έστω κι αν τα έριξαν στην ιδιαιτέρα του Αβέρωφ. Είναι επίσης γνωστό ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε μερικούς μήνες μετά που ξέσπασε το σκάνδαλο του μαύρου βαν, είναι στενός προσωπικός φίλος με τον Άβνι…

Τα στοιχεία πληθαίνουν καθημερινά και όλα καταλήγουν στην Πινδάρου και την κυβέρνηση Αναστασιάδη. Όλα συγκλίνουν ότι οι Ισραηλινοί πράκτορες με τις πλάτες του ΔΗΣΥ και της κυβέρνησης έστησαν στην Κύπρο ένα δίκτυο υποκλοπών και παρακολουθήσεων και στη συνέχεια, με το ΔΗΣΥ μεσάζοντα, επεκτάθηκαν και στην Ελλάδα. Ο κυπριακός λαός δικαιούται να μάθει όλη την αλήθεια. Αυτά τα σκοτεινά παρακρατικά δίκτυα δεν έχουν θέση σε ένα κράτος δικαίου, το οποίο η κυβέρνηση Αναστασιάδη-Χριστοδουλίδη-Αβέρωφ έχει καταρρακώσει».

Home