Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΚΕΛ: Ξέφραγο αμπέλι η Κύπρος για πρώην και νυν πράκτορες Ισραήλ

Offsite Team -
10.11.2022

ΑΚΕΛ: Ξέφραγο αμπέλι η Κύπρος για πρώην και νυν πράκτορες Ισραήλ

Νέα ερωτήματα για κυβέρνηση και ΔΗΣΥ για τις παρακολουθήσεις από το ΑΚΕΛ

Η Κύπρος επί ημερών Συναγερμού μετατράπηκε σε ξέφραγο αμπέλι για πρώην και νυν πράκτορες του Ισραήλ χρησιμοποιώντας την ως βάση για παραγωγή και εξαγωγή κακόβουλων λογισμικών, αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Κουκουμάς.

Παράλληλα, το ΑΚΕΛ παραθέτει ερωτήματα προς την Κυβέρνηση και τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρακολουθήσεις: Κεραυνοί Ελλάδα, Αλεξικέραυνα Κύπρο

Αυτούσια η δήλωση του κ. Κουκουμά

Κάθε μέρα προστίθενται νέα ερωτήματα για την κυβέρνηση και τον Συναγερμό σε σχέση με την σκοτεινή και επικίνδυνη υπόθεση των παρακολουθήσεων και των υποκλοπών.

§  Γιατί η Εισαγγελία επιμένει να μην δίνει στη δημοσιότητα το πόρισμα Ηλία Στεφάνου για το μαύρο βαν; Αυτό θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο αν είναι βέβαιη για τους χειρισμούς της αντί να ολοφύρεται για την κριτική που δέχεται για την απαλλαγή του Ντίλιαν από τις κατηγορίες.

§  Ποιους νομίζουν ότι κοροϊδεύουν όταν ο Συναγερμός δηλώνει με κάθε σοβαρότητα ότι η ιδιαιτέρα γραμματέας του Αβέρωφ Νεοφύτου ήταν αυτή που από μόνη της προώθησε το email των Ισραηλινών στο Υπουργείο Εμπορίου για να προωθηθούν οι δουλειές τους; Πότε θα πει όλη την αλήθεια ο Συναγερμός και ο Πρόεδρος του για τους δεσμούς τους με τους διαβόητους Ισραηλινούς πράκτορες και για τον ρόλο του στην επέκταση του δικτύου υποκλοπών στην Ελλάδα;

§  Τι πρέπει να σκεφτούν οι πολίτες της Κύπρου όταν ο ίδιος ο Αρχηγός της Αστυνομίας δεν γνώριζε ότι τμήματα της Αστυνομίας συνεργάζονταν επαγγελματικά με τους Ισραηλινούς πράκτορες;

Η Κύπρος επί ημερών Συναγερμού μετατράπηκε σε ξέφραγο αμπέλι για πρώην και νυν πράκτορες του Ισραήλ χρησιμοποιώντας την ως βάση για παραγωγή και εξαγωγή κακόβουλων λογισμικών τα οποία μόλυναν τη χώρα μας, την Ελλάδα και ενδεχομένως και άλλες. Ο Συναγερμός δεν δίνει απαντήσεις, βλέπει φαντάσματα κι εχθρούς, προσπαθεί να το αναγάγει σε θέμα κομματικής αντιπαράθεσης. Όμως η δράση τέτοιων σκοτεινών δικτύων παρακολουθήσεων και υποκλοπών είναι επικίνδυνη για το κράτος δικαίου, τη δημοκρατία, την εθνική ασφάλεια και βεβαίως τα ανθρώπινα δικαιώματα κάθε πολίτη της χώρας. Όσα εμπόδια κι αν υψώνουν ορισμένοι, το ΑΚΕΛ θα επιμείνει να φωτιστεί και να ξεριζωθεί αυτό το δίκτυο.

Home