Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΚΕΛ:Η κυβέρνηση να προχωρήσει σε ρυθμίσεις για τους δεσμοφύλακες

Offsite Team -
03.10.2022

ΑΚΕΛ:Η κυβέρνηση να προχωρήσει σε ρυθμίσεις για τους δεσμοφύλακες

ΑΚΕΛ: Επίθεση σε ΥΠΟΙΚ – «Διαστρεβλώνει τα γεγονότα για ακρίβεια»
Κάλεσμα ΑΚΕΛ σε Κυβέρνηση για τους δεσμοφύλακες

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΑΚΕΛ, αναφορικά με το θέμα των δεσμοφυλάκων.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, η Κυβέρνηση να προχωρήσει με ρυθμίσεις, για εξομοίωση δικαιωμάτων σε ένα επαγγελματικό χώρο, που αντιμετωπίζει ιδιαίτερες δυσκολίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για 13η μέρα συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι δεσμοφύλακες πλην όμως φαίνεται πως δεν ιδρώνει το αυτί κανενός από τους κυβερνώντες.  Αντίθετα η κυβέρνηση ΔΗΣΥ διαμήνυσε ότι δεν συζητά με τη συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ θεωρώντας το νόμιμο, συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του απεργείν ως «εκβιασμό»! Σε ώτα μη ακουόντων φαίνεται να έπεσαν και οι επιστολές που απέστειλε με ομόφωνη απόφασή της η κοινοβουλευτική επιτροπή Νομικών με στόχο την ικανοποίηση των αιτημάτων των δεσμοφυλάκων.

Το ΑΚΕΛ καλεί την Κυβέρνηση να προχωρήσει με ρυθμίσεις, για εξομοίωση δικαιωμάτων σε ένα επαγγελματικό χώρο, που αντιμετωπίζει ιδιαίτερες δυσκολίες και προβλήματα και την ίδια ώρα τυγχάνει δυσμενούς διάκρισης. Να επιδείξει, επιτέλους, τον ελάχιστο σεβασμό στην ομάδα αυτή των εργαζομένων και τις ιδιάζουσες συνθήκες εργασίας τους στο χώρο των φυλακών.»

Home