ΑΚΕΛ:Oι κυβερνώντες να αφήσουν τις θεωρίες & να παρουσιάσουν έργα

ΑΚΕΛ:Oι κυβερνώντες να αφήσουν τις θεωρίες & να παρουσιάσουν έργα

«Οι Κυβερνώντες να παρουσιάσουν επιτέλους χειροπιαστά αποτελέσματα» - Η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των φορέων μετά από τη συνάντηση του ΠτΔ με τις Συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους ασθενείς, σε σχέση με το μέλλον των δημόσιων νοσηλευτηρίων και του ΓΕΣΥ, ο ΠτΔ παρουσιάστηκε ενώπιον τους με συγκεκριμένες δεσμεύσεις, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Επισημαίνοντας ότι έξι χρόνια μετά που δεσμεύτηκε γραπτώς για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του δημόσιου τομέα υγείας, μέσα από τη συμφωνία του Ιούλη του 2016, οι πολίτες αναμένουν, έστω και τώρα, να ξεκινήσει να υλοποιεί αυτές τις δεσμεύσεις.

Οι πολίτες αναμένουν από τους κυβερνώντες να αφήσουν τις θεωρίες και τα ευχολόγια και να παρουσιάσουν επιτέλους έργα και χειροπιαστά αποτελέσματα! Μόνο έτσι θα διαπιστωθεί η ειλικρίνεια των προθέσεων και των δηλώσεων του ΠτΔ.

Το ΑΚΕΛ, με συνέπεια και επιμονή θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την δημόσια υγεία, παραμένοντας σταθερό στην θέση ότι μόνο μέσα από ένα σύγχρονο και βιώσιμο δημόσιο τομέα υγείας μπορούμε να διασφαλίσουμε το χαρακτήρα και την αποτελεσματικότερη εφαρμογή του ΓΕΣΥ, προς όφελος της κοινωνίας και των ασθενών, καταλήγει η ανακοίνωση.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Home