Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ακιντζί για οδοφράγματα: Μπορούμε να κάνουμε βήματα από κοινού

Offsite Team -
19.06.2020 - 20:33

Ακιντζί για οδοφράγματα: Μπορούμε να κάνουμε βήματα από κοινού

Thumbnail
"Πρέπει να αυξήσουμε τη συνεργασία"

Περισσότερες λεπτομέρειες, ειδικά όσον αφορά τα τεστ, θέλει να ξέρει πριν σχολιάσει την απόφαση της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας για τις διελεύσεις από τις 21 Ιουνίου, δήλωσε ο Μουσταφά Ακιντζί εκφράζοντας εκ πρώτης την άποψη ότι «θεωρώ ότι τουλάχιστον η επικοινωνία εντός του νησιού πρέπει να γίνει καλύτερη».  

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί απαντούσε σε σχετική ερώτηση μετά από τη σύσκεψη με τα «κοινοβουλευτικά» κόμματα στο «προεδρικό». Άκουσε, είπε, για την απόφαση της κυβέρνησης, αλλά λόγω της πολύ γεμάτης σήμερα ατζέντας του δεν μπόρεσε να μάθει πολλές λεπτομέρειες. Αναφέρθηκε στο πώς έκλεισαν τα οδοφράγματα χωριστά από την κάθε πλευρά, μίλησε για «αντιδραστική» στάση της «κυβέρνησης» στη δική του συμφωνία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για τη σταδιακή επανέναρξη των διελεύσεων, και μίλησε για λάθη που έγιναν αρχικά.

 

Μπορούν να γίνουν βήματα σταδιακά, συνετά, που δεν θα θέτουν σε κίνδυνο τους ανθρώπους και στις δύο πλευρές, ανέφερε ο κ. Ακιντζί και πρόσθεσε ότι «αυτή την περίοδο πρέπει να ενεργήσουμε περισσότερο από κοινού, πρέπει να αυξήσουμε τη συνεργασία. Ακόμα και αν υπήρξε μια ‘αποσύνδεση’, αυτή να την υπερκεράσουμε και να μπορέσουμε μαζί με την ε/κ πλευρά να ενεργήσουμε με κοινή λογική σε αυτά τα ζητήματα

 

Θα ενημερωθεί, κατέληξε, σε λεπτομέρεια για την απόφαση της ε/κ πλευρά και θα σχολιάσει εν ευθέτω χρόνω.

ΚΥΠΕ

Home