Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ακιντζί: Η τ/κ πλευρά δεν αποφεύγει συνάντηση ή συμφωνία

Offsite Team -
07.04.2019 - 10:35

Ακιντζί: Η τ/κ πλευρά δεν αποφεύγει συνάντηση ή συμφωνία

Thumbnail
Οι δηλώσεις του Τ/κ ηγέτη για τη συνάντηση με την κα Λουτ

Αυτό που αναμένουμε από την Τζέιν Χολ Λουτ είναι να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και εάν υπάρξει διευκρίνηση σχετικά με το θέμα της πολιτικής ισότητας και «καθαρίσουν όλα τα θολά νερά» τότε θα αποδεχθούμε μια τριμερή, τετραμερή ή πενταμερή συνάντηση, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, σύμφωνα με τον παράνομο Μπαϊράκ

Ο κ. Ακιντζί υποστήριξε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ε/κ Τύπο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πρότεινε μια τριμερή συνάντηση αλλά η τ/κ πλευρά την απέρριψε, προσθέτοντας ότι η τ/κ πλευρά δεν αποφεύγει οποιαδήποτε συνάντηση, συμφωνία ή οτιδήποτε που θα επέτρεπε την επίτευξη ειρήνης και ευημερίας στην Κύπρο.

Ανέφερε, επίσης, ότι δεν έχει πρόθεση απλώς να συναντηθεί (με την κα. Λουτ) για να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα ωσάν να πρόκειται να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για παραπλάνηση της κοινής γνώμης, όπως υποστήριξε.

Ο κ. Ακιντζί αναφέρθηκε, επίσης, στη σημασία της ενημέρωσης του κοινού, προσθέτοντας ότι είναι οι πολίτες που θα κληθούν να αποφασίσουν για το μέλλον τους.

Home