Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

«Ακονίζουν μαχαίρια» οι μνηστήρες για την Δημαρχία Αγλαντζιάς

Offsite Team -
16.07.2020

«Ακονίζουν μαχαίρια» οι μνηστήρες για την Δημαρχία Αγλαντζιάς

Thumbnail
Προσπαθούν να πολώσουν το κλίμα για να πάνε οι Δημότες στις κάλπες

Στην τελική ευθεία για τις Αναπληρωματικές εκλογές της 2ας Αυγούστου για την εκλογή νέου Δημάρχου Αγλαντζιάς μπαίνουν τα κόμματα και οι υποψήφιοι με στόχο να κερδίσουν την Δημαρχία μετά την υπουργοποίηση του Χαράλαμπου Πετρίδη.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες υπήρξαν και τα πρώτα πυρά ανάμεσα σε υποψηφίους σε μια προσπάθεια πόλωσης των ψηφοφόρων που σκοπό έχει να τους οδηγήσει στην κάλπη καθώς μέχρι στιγμής η αποχή είναι ο μεγαλύτερος αστάθμητος παράγοντας που έχουν να αντιμετωπίσουν οι διεκδικητές του Δημαρχιακού θώκου, εξαιτίας και των καλοκαιρινών διακοπών. 

Συγκεκριμένα τις προηγούμενες μέρες το Επιτελείο Κώστα Κόρτα έστρεψε τα πυρά του μέσω ανακοίνωσης προς τον υποψήφιο Ανδρέα Κωνσταντίνου  αν και δεν ανέφερε το όνομα του μέσα από ανακοίνωση που ουσιαστικά είχε αποδέκτη τον Δημοτικό Σύμβουλο του ΔΗΣΥ.

Όπως ανέφερε στην ανακοίνωση κανείς δεν  είναι υπεράνω του νόμου, πολύ περισσότερο δε οι αξιωματούχοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έχουν χρέος με τις πράξεις τους να είναι πρότυπα, σε ότι αφορά τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, που οι ίδιοι απαιτούν από τους συνδημότες τους να σέβονται και να ακολουθούν.

Το επιτελείο Κόρτα αναφέρθηκε σε περιστατικό προνομιακής μεταχείρισης Δημοτικού Συμβούλου, επισημαίνοντας ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος είναι ό με αυτές τις αρχές και αξίες που πορεύεται προς την κάλπη της 2ας Αυγούστου.

Τα πυρά του προς τον πρώην Δήμαρχο και νύν υποψήφιο Κώστα Κόρτα έστρεψε την Τρίτη κατά την επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητας του, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου τονίζοντας ότι σε αυτές τις εκλογές αντίπαλός είναι το παρελθόν, που έχει πρόσωπο και ευθύνες.

Μάλιστα ανέφερε ότι πριν από τέσσερα χρόνια  όλοι θυμούνται στην Αγλαντζιά, την πλήρη απουσία της ηγεσίας του Δήμου, την αδυναμία του τότε Δημάρχου να προσφέρει τα στοιχειώδη, την έλλειψη καθαριότητας και συντήρησης και την οικονομική κατάρρευση και παρακμή της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι μέχρι στιγμής είναι ο Κώστας Κόρτας ο οποίος διετέλεσε Δήμαρχος την περίοδο 2012-2016 ο οποίος στηρίζεται από ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ, ο εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Κωνσταντίνου η Αναπληρώτρια Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρία Βασιλειάδου, η Αναπληρώτρια Πρόεδρος των Οικολόγων Έφη Ξάνθου η οποία ρίχνεται στην μάχη για την Δημαρχία για δεύτερη φορά και ο δημοτικός σύμβουλος Πανίκος Πέτρου από την Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών Αγλαντζιάς.

Τις τελικές τους αποφάσεις για το ποιο υποψήφιο θα στηρίξουν δεν πήραν ακόμα τα κόμματα Συμμαχία Πολιτών, Αλληλεγγύη , ΕΛΑΜ και ΔΗΠΑ χωρίς να αποκλείεται κάποια από τα πιο πάνω κόμματα να πάνε σε κατά συνείδηση ψήφο.

Home