Ανακοίνωσε άλλους 3 υποψήφιους για τις Βουλευτικές η Αλληλεγγύη

Ανακοίνωσε άλλους 3 υποψήφιους για τις Βουλευτικές η Αλληλεγγύη

Δείτε ποιοι είναι οι 3 υποψήφιοι για Πάφο, Λάρνακα και Λεμεσό

Το Κίνημα Αλληλεγγύη ανακοινώνει ακόμη τρεις προσωπικότητες που έρχονται να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο του Κινήματος για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Στην επαρχία Πάφου ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα της Κυριακής Μαυράκη. Η Κυριακή Μαυράκη γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Πάφο, είναι 28 χρονών, και έχει καταγωγή από την κατεχόμενη Κερύνεια.

Είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και είναι ενεργό μέλος του Κινήματος Αλληλεγγύη από το 2016. 

1

Στην επαρχία Λάρνακας ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του Σταύρου Νικολάου. Ο Σταύρος Νικολάου Ο Σταύρος Νικολάου είναι κάτοικος Λάρνακας και έχει καταγωγή από το Βαρώσι και τη Χοιροκοιτία.

Είναι πτυχιούχος δημοσιογράφος απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2020 άρχισε το μεταπτυχιακό στις διεθνείς σχέσεις στο πανεπιστήμιο Κύπρου. 

2

Στην επαρχία Λεμεσού ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του Γιάννη Τσίτση. Ο Γιάννης Τσίτσης κατάγεται από το χωριό Πάνω Κυβίδες όπου έζησε μέχρι την ηλικία των 22 ετών. Ως αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας σήμερα δραστηριοποιείται στον τομέα των Mini Market και της οικοδομικής βιομηχανίας στον τομέα της Διαχείρισης Πολυκατοικιών.

3

Home