Ανακοίνωσε μεταγραφές δύο πρώην Δηκοϊκών ο Σιζόπουλος

Ανακοίνωσε μεταγραφές δύο πρώην Δηκοϊκών ο Σιζόπουλος

Εντάσσονται στην ΕΔΕΚ στην βάση της πολιτικής διακήρυξης του κινήματος

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου πρώην διευθυντής του γραφείου τύπου του ΔΗΚΟ και ο Αρχιτέκτονας και Δημοτικός Σύμβουλος Στροβόλου Στέλιος Γεωργίου, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την Δημοτική ομάδα του ΔΗΚΟ,  ανταποκρινόμενοι θετικά στην πρόσκληση της ΕΔΕΚ στη βάση της Πολιτικής Διακήρυξης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμπορεύονται μαζί με την ΕΔΕΚ.

Μάλιστα οι δύο είχαν σήμερα συνάντηση με τον Μαρίνο Σιζόπουλο ο οποίος δήλωσε τα ακόλουθα

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τους φίλους και συναγωνιστές, Γιώργο Γεωργίου και Στέλιο Γεωργίου για το γεγονός ότι ανταποκρινόμενοι στην έκκληση της ΕΔΕΚ με βάση την Πολιτική Διακήρυξη που πρόσφατα η Κεντρική Επιτροπή ενέκρινε και δημοσιοποίησε, αποφάσισαν αυτές τις δύσκολες ώρες για την πατρίδα μας, τόσο όσον αφορά το εθνικό μας θέμα, όσο και τα θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης, τα θέματα της κοινωνίας και κοινωνικής πολιτικής, αλλά πάνω από όλα τα θέματα της διαφάνειας και της καταπολέμησης της διαπλοκής, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με την ΕΔΕΚ και να συμπορευθούμε όλοι μαζί για να πετύχουμε αυτούς τους υψηλούς στόχους τους οποίους έχουμε θέσει. Με εντιμότητα, με ήθος, με καθαρότητα, με εποικοδομητική συνέργεια αλλά πάντα Δίπλα στον Πολίτη, αλλά πάντα για την πατρίδα μας.  Ευχαριστώ και τους δύο για αυτή τους την συμβολή και την συνεισφορά». 

Ακολούθως ο Γιώργος Γεωργίου δήλωσεꓽ 

«Πρόεδρε ευχαριστώ, προσυπογράφω, υιοθετώ, στηρίζω, και θα υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το περιεχόμενο της Διακήρυξης, η οποία αντανακλά την πατριωτική ιστορία της ΕΔΕΚ, το αγωνιστικό παρόν και το ελπιδοφόρο μέλλον».  

Στην συνέχεια ο Στέλιος Γεωργίου δήλωσεꓽ 

«Πρόεδρε ευχαριστώ. Είναι σημαντικό να συνταχθούμε με τις δυνάμεις εκείνες που αγωνίζονται για την κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα έναντι των πολιτών. Συμμερίζομαι το όραμα της ΕΔΕΚ για κοινωνική δικαιοσύνη, υγιή ανάπτυξη και πολιτικές με ανθρωποκεντρικό όραμα. Θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση του κόμματος, με ειλικρινή πρόθεση να αγωνιστώ με όλες τις αξίες που μας κάνουν περήφανους ως Κύπριους». 

Tags
Home