Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αναστασιάδης για επιστολή Μαυρογιάννη: Απειλεί με αγωγές λιβέλου

Offsite Team -
22.11.2022 - 18:05

Αναστασιάδης για επιστολή Μαυρογιάννη: Απειλεί με αγωγές λιβέλου

«Δεν σχολιάζω τις ετεροχρονισμένες ευαισθησίες του εν λόγω κυρίου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης έλαβε γνώση της επιστολής του κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη προς την Αρχή Κατά της Διαφθοράς μετά την άφιξη του στο Βερολίνο.

>>>Μαυρογιάννης: Ζητά να ελεγχθεί ο ΠτΔ για σχέσεις με Ρώσο κροίσο<<<

Σε απάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθυμεί να επισημάνει τα ακόλουθα:

  1. Δεν προτίθεται να σχολιάσει ούτε το περιεχόμενο ούτε τις ετεροχρονισμένες ευαισθησίες του εν λόγω κυρίου.
  2. Εκφράζει ικανοποίηση γιατί η καταγγελία προς την Αρχή θα δώσει την ευκαιρία να διερευνηθούν οι συκοφαντικοί ισχυρισμοί και τα ψεύδη ενός τρίτου που, δυστυχώς, για μικροπολιτικές σκοπιμότητες οδήγησαν τον κ. Μαυρογιάννη στη συγκεκριμένη καταγγελία.
  3. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιφυλάσσει πλήρως τα νομικά δικαιώματα του να κινηθεί δικαστικώς εναντίον των όσων προέβαλαν, προβάλλουν ή υιοθετούν ανάλογους συκοφαντικούς ισχυρισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαυρογιάννης, απέστειλε σήμερα επιστολή στον κύριο Χάρη Πογιατζή, Πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Η επιστολή αφορά τα όσα υποστηρίζει ο δημοσιογράφος κύριος Μακάριος Δρουσιώτης στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία», αναφορικά με τη σχέση που αποδίδεται από τον συγγραφέα, μέσα από την έρευνά του, στον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς και σε ανθρώπους από τον άμεσο περίγυρο του με τον Ρώσσο ολιγάρχη Ριμπολόβλεφ.

Home