Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αναστασιάδης: Παράσχο είτε τεκμηρίωσε είτε παραδέξου

Offsite Team -
14.01.2021

Αναστασιάδης: Παράσχο είτε τεκμηρίωσε είτε παραδέξου

Thumbnail
Για ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος του κάνει λόγο ο ΠτΔ

Γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες αναφορικά με την υπόθεση του δημοσιογράφου Ανδρέα Παράσχου.

Διαβάστε επίσης: Κούσιος: Ο ΠτΔ δεν παρενέβη για την παραίτηση Α. Παράσχου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, καλεί τον δημοσιογράφο όπως είτε να τεκμηριώσει τα όσα αβάσιμα προέβαλε στην πρόσφατη αρθρογραφία του, ή να παραδεχθεί πως υπήρξε θύμα παραπληροφόρησης.

Αυτούσια η δήλωση του ΠτΔ:

Παρακολουθώ με θλίψη μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος μου είτε με ψίθυρους είτε μέσα από ψευδή δημοσιεύματα.

Με πλήρη σεβασμό στην ελευθερία των ΜΜΕ αλλά και στην ελευθερία του λόγου απέφυγα στη 40χρονη παρουσία μου στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας, την όποια άσκηση των νομικών μου δικαιωμάτων, αναγνωρίζοντας πως η εμπλοκή στα κοινά έχει ως συνεπακόλουθο και το αναφαίρετο δικαίωμα των ΜΜΕ και των εκπροσώπων του να με κρίνουν ή και να με επικρίνουν.

Η ανοχή, όμως, στην κριτική φαίνεται ότι έχει παρερμηνευτεί από κάποιους που ακόμα και με κακόβουλα και ψευδή δημοσιεύματα ή ψιθυρολογία θεωρούν πως προσφέρουν καλή υπηρεσία στο τόπο και στον λαό.

Μετά την κατηγορηματική διάψευση από τον τέως Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αλέξη Τσίπρα, θα ήθελα να καλέσω τον φίλο δημοσιογράφο Ανδρέα Παράσχο είτε να τεκμηριώσει τα όσα αβάσιμα προέβαλε στην πρόσφατη αρθρογραφία του, ή να παραδεχθεί πως υπήρξε θύμα παραπληροφόρησης.

Home