Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αννίτα: Δεν ψήφισε εναντίον του Γρίβα

Offsite Team -
05.12.2022 - 12:07

Αννίτα: Δεν ψήφισε εναντίον του Γρίβα

Γιατί το σύστημα ψηφοφορίας εμφάνισε την Αννίτα ότι ψήφισε ΥΠΕΡ του επίμαχου Θέματος ενώ δεν ήταν καν στην Ολομέλεια

Σύγχυση προκλήθηκε ως προς το κατά πόσο η Αννίτα Δημητρίου ψήφισε υπέρ της πρότασης του ΑΚΕΛ που μεταξύ άλλων καλεί την Πολιτεία να διακόψει τη χρηματοδότηση σε κάθε είδους δραστηριοτήτων που συνδέονται με απόδοση τιμών στον Γεώργιο Γρίβα καθώς και την αποχή από εκδηλώσεις εις μνήμη του Γεώργιου Γρίβα Διγενή.

Η σύγχυση προκλήθηκε λόγω του αυτόματου συστήματος ψηφοφορίας της Βουλής, το οποίο είναι συνδεδεμένο με το έδρανο του κάθε Βουλευτή. Οπόταν την ώρα της ψηφοφορίας της συγκεκριμένης πρότασης, στην Έδρα της Προέδρου καθόταν ο Ζαχαρίας Κουλίας, ο οποίος προήδρευε της Συνεδρίας του Σώματος αφού η Αννίτα Δημητρίου προήδρευε της Δημοκρατίας λόγω απουσίας στο εξωτερικό του Ν Αναστασιάδη. Ως εκ τούτου, ψηφίζοντας υπέρ ο Ζαχαρίας Κουλίας από την έδρα του Προεδρείου, το σύστημα έδειχνε στην οθόνη το όνομα της Αννίτας Δημητρίου.

1

Η OffsiteNews επικοινώνησε με την Πρόεδρο της Βουλής, η οποία και ξεκαθάρισε τα πιο πάνω προσθέτοντας πως η στάση της θα ήταν η καταψήφιση της συγκεκριμένης Πρότασης του ΑΚΕΛ.

Home