Άνοιγμα του ΔΗΚΟ στην κοινωνία μέσα από καμπάνιες

Άνοιγμα του ΔΗΚΟ στην κοινωνία μέσα από καμπάνιες

Συζητά με τον κόσμο πολύ πριν από την Προεκλογική περίοδο για τις Βουλευτικές του 2021

Εκστρατεία επικοινωνίας με τους Πολίτες σε δύο σκέλη εγκαινίασε χθες το ΔΗΚΟ, σε μια προσπάθεια του κόμματος να έρθει σε επαφή με του Πολίτες μέσα από νέους τρόπους επικοινωνίας. 

Μάλιστα όπως αναφέρουν πηγές από την Γρίβα Διγενή στην ιστοσελίδα μας η όλη προσπάθεια γίνεται σε μια περίοδο μακριά από προεκλογική περίοδο και ουσιαστικά είναι μια προσπάθεια να δοθεί το μήνυμα ότι το ΔΗΚΟ σκέφτεται στην πράξη τους πολίτες και δεν συναναστρέφεται μαζί τους μόνο για ψηφοθηρικούς σκοπούς.  

Το πρώτο σκέλος της νέας καμπάνιας του ΔΗΚΟ τιτλοφορείται ως «Διάλογος», και ξεκίνησε από χθες με πρώτο πυλώνα την Κλιματική Αλλαγή και την Προστασία του Περιβάλλοντος, και θα συνεχίσει έως τον Απρίλιο του 2020, με  τον εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού συστήματος, τις υπηρεσίες υγείας, το σύγχρονο κοινωνικό κράτος και την επιστροφή των νέων Κύπριων επιστημόνων στην Κύπρο.

Στα πλαίσια του «Διαλόγου» ο Πρόεδρος του κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος ξεκίνησε χθές σειρά συναντήσεων με οργανωμένα σύνολα, φορείς, αλλά και πρόσωπα, σε πέντε κύκλους, που καθένας θα διαρκέσει πέντε εβδομάδες και με αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε κρίσιμα προβλήματα και την αναζήτηση τρόπων αντιμετώπισής τους.

Στόχος αυτής της προσπάθειας όπως αναφέρουν κομματικές πηγές είναι να υπάρξει επικαιροποίηση των προτάσεων του κόμματος, και εκεί και όπου υπάρχει η δυνατότητα το ΔΗΚΟ να καταθέτει προτάσεις νόμους εντός Κοινοβουλίου, με στόχο την επίλυση προβλημάτων των πολιτών.

Δεύτερο σκέλος της όλης Καμπάνιας είναι η δράση «Συζητώ», μέσα από την οποία οι Δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος θα επισκεφτούν το επόμενο διάστημα κάθε σπίτι σε όλους τους Δήμους, προκειμένου να ακούσουν από τους δημότες όσα τους απασχολούν. 

Στόχος της δράσης «συζητώ» είναι το κόμμα να ακούσει τα προβλήματα των πολιτών ανά Δήμο και μέσα από την συνεννόηση με τις Δημοτικές ομάδες του κόμματος να προωθούνται οι ανάλογες αλλαγές προς το συμφέρον των τοπικών Κοινωνιών. 

Μάλιστα η εκστρατεία αυτή θα ξεκινήσει αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, από την Επαρχία Λευκωσίας, και αφού θα γίνεται η επίσκεψη από πόρτα σε πόρτα, θα ακολουθεί Πανδημοτική σύσκεψη στην οποία θα δίνεται η ευκαιρία στις δημοτικές ομάδες του κόμματος να παρουσιάζουν το έργο τους, αλλά και να δέχονται εισηγήσεις για τα μετέπειτα βήματα τους.

Home