Άνοιξε «πόλεμο» με ΔΗΚΟ και Νικόλα ο ΥΠΟΙΚ

Άνοιξε «πόλεμο» με ΔΗΚΟ και Νικόλα ο ΥΠΟΙΚ

Για αλαζονικό ύφος του Χάρη Γεωργιάδη κάνει λόγο το ΔΗΚΟ

«Πόλεμο» με το ΔΗΚΟ και τον Πρόεδρο του Νικόλα Παπαδόπουλο, άνοιξε ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης. 

Συγκεκριμένα καλεσμένος στην μεσημβρινή εκπομπή του OMEGA και κληθείς να σχολιάσει τις συνεχιζόμενες φωνές του ΔΗΚΟ και του Νικόλα Παπαδόπουλου για παραίτηση του, ο Χάρης Γεωργιάδης τόνισε ότι δεν είναι ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ που καθορίζει την σύνθεση της Κυβέρνησης αλλά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Απάντηση από ΔΗΚΟ 

Στην δήλωση αυτή του Χάρη Γεωργιάδη απάντησε μέσω γραπτής ανακοίνωσης το ΔΗΚΟ επισημαίνοντας ότι ούτε το κόμμα ούτε και ο Νικόλας Παπαδόπουλος,επιθυμούν, να διαμορφώσουν τη σύνθεση της κυβέρνησης καθώς σέβονται την ετυμηγορία του λαού.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση αυτή η βασική ηθική αρχή, δεν είναι στις προτεραιότητες του κ. Χάρη Γεωργιάδη, ο οποίος αρνείται να αποδεχτεί το Πόρισμα που τον καθιστά ως υπεύθυνο για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Παράλληλα το ΔΗΚΟ τονίζει ότι το αλαζονικό ύφος και η ετσιθελική συμπεριφορά του Χάρη Γεωργιάδη δεν επηρεάζουν την τεκμηριωμένη θέση τους, επισημαίνοντας ότι ο ΥΠΟΙΚ οφείλει να αναγνωρίσει την πολιτική ευθύνη που του κατανεμήθηκε για την κατάρρευση του Συνεργατισμού και να παραιτηθεί.

Καταληκτικά σημειώνεται ότι η όλη συμπεριφορά του Χάρη Γεωργιάδη προκαλεί τον λαό και καλλιεργεί πολιτική αστάθεια.  

Home