Αντίδραση Αλληλεγγύης - Συμμαχίας σε δημοσίευμα Offsite

Αντίδραση Αλληλεγγύης - Συμμαχίας σε δημοσίευμα Offsite

Επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ της Offiste για συνεργασία

Ανακοίνωση σε σχέση με το σημερινό ρεπορτάζ της Offiste (Προχωρούν σε «Αλληλεγγύη Πολιτών» Θεοχάρους - Λιλλήκας) εξέδωσε το κίνημα Αλληλεγγύης και ή Συμμαχία Πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα το ρεπορτάζ έκανε λόγο για συνεργασία των δυο κομμάτων στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αλληλεγγυή «βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια διαλόγου με την ηγεσία της Συμμαχίας Πολιτών για να διερευνήσουμε πιθανότητες και τρόπους συνεργασίας μας, έχοντας ως κοινή βάση τις ταυτόσημες θέσεις μας στο Κυπριακό.» Τέλος τονίζει ότι αν και όταν υπάρξουν αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στον κυπριακό λαό.

Παράλληλα και από πλευράς Συμμαχίας Πολιτών, επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ αναφέροντας οτι ο διάλογος της Συμμαχίας Πολιτών με το Κίνημα Αλληεγγύη βασίζεται στην αρχή της ισότητας και του αλληλοσεβασμού.

Επίσης, δεν έχουμε κανένα κώλυμα να δηλώσουμε ότι βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Αλληλεγγύη αναζητώντας τρόπους συνεργασίας, αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Την ίδια ώρα όμως, καλούμε την κοινωνία να κλείσει τ’ αυτιά σε λάσπη και μυθοπλασίες τις οποίες διαρρέουν σκόπιμα άτομα που επιχειρούν υπόσκαψη της εν λόγω συνεργασίας.»

Καταλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση όταν θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και προκύψουν εξελίξεις, θα προχωρήσουμε σε σχετική ανακοίνωση.

Home